bodyguard-atv.jpg

Akcija/Avantura/Drama

18:00

Bodyguard

Svi koji vole političke trilere,igre iza kulisa tajnih službi i neočekivane obrate o kojima zavisi kompletna nacionalna sigurnost biće opijeni serijom ’Bodyguard’ koju možete pratiti na programu ATV-a subotom i nedjeljom od 18 časova.

Svima kojima triler nije prvi izbor preporučujemo da seriji ’daju šansu’ jer će ih uzbudljiva radnja, slojeviti i karakterni likovi, intrige i zakulisne, neočekivane radnje oduševiti i namamiti da svih šest epizoda mini-serije odgledate ’bez treptaja’.

Serija ’Bodyguard’ koju je osmislio Jed Mercurio u BBC-ijevoj produkciji srušila je sve rekorde gledanosti u Britaniji, a ubrzo nakon emitovanja je otkupila jedna od najvećih filmskih platformi, Netflix. Ušla je u listu najgledanijih serija u prethodnoj deceniji – posljednju epizodu je gledalo 14 miliona ljudi.

Dinamična radnja, prožeta velikim pitanjima o životu, pravednosti i ispravnosti, pa i ljubavi urađena je vrlo kompletno i bez ’crno-bijelih’ pogleda na politiku i život.

Ovo je priča o Davidu Buddu (Richard Madden), hrabrom ratnom veteranu i bivšem vojniku u Avganistanu, sa kontrolisanim PTSP sindromom, koji sada radi u Odjelu za specijalnu zaštitu londonske policije Metropolitan. Jedna opasna situacija u vozu u kojem je putovao nazad u London sa djecom dovodi ga do nove životne prilike i prekretnice. Spriječivši istrajnim metodama, mudrošću i vojničkom spretnošću terorističkom napadu dobija ponudu da bude lični telohranitelj moćne ministarke unutrašnjih poslova Julije Montague (Keeley Hawes), koja svojom politikom predstavlja sve što on prezire – zagovaranje rata, sukoba, potpirivanje terorizma i zadiranje u privatnost građana. Ovaj komplikovani odnos dolaziće do usijanja i doneti nebrojene preokrete. Uigranu ekipu, među kojima su mnogi već sarađivali, predvode Richard Madden, poznat po ulozi Robba Satrka u serijalu ’Game of Trone’ koji igra Budda i Keeley Hawes koja igra Juliu.

Budd je rastrgan između svoje dužnosti i svojih uvjerenja. On je zadužen za njenu sigurnost, ali da li zapravo on njena najveća opasnost?

Serija ’Bodyguard’ subotom i nedjeljom u 18 časova.