Kolo_sreće_portal1920x630[1].jpg

Domaća serija

20:50

Kolo sreće

Iz produkcijske kuće koja je napravila serije, ‘Istine i laži’, ‘Igra sudbine’ i ‘Tate’, koje su oduševile region, stiže nova serija ‘Kolo sreće’ koja već prijeti da će nadmašiti pomenute, a ujedno i najgledanije serije u domaćoj produkciji.

‘Kolo sreće’ je uzbudljiva priča o Mari Raketić, glavnoj junakinji koja je vrijedna i skromna žena, samohrana majka koja radi na pijaci. Mara se bori svi silama da prebrodi sve nedaće i da svojim ukućanima obezbjedi najbolji život. Osim toga nju muči i jedna tajna i grijeh iz njene mladosti, koji želi da ispravi. Jednog dana za Maru se život u potpunosti mjenja – osvaja premiju na lutriji i preko noći postaje jedna od najbogatijih žena u zemlji.

Od tog trenutka i Marinog bogaćenja ‘preko noći’ kreću da se odmotavaju velike tajne i intrige, a ona dolazi u situaciju da ispita gotovo sve odnose sa ljudima u njenom životu, a i njena tajna postaće još veći teret.

Serija ‘Kolo sreće’ prepuna je zapleta, intriga, pa čak i elemenata trilera i misterije, pa će tako pred likove staviti brojne prepreke i progovoriti o tome koliko se čovjekov život i on sam mijenja u okolnostima kada se obogati preko noći. Kakav postaje srećnik na lutriji, a kakvi svi oni koji ga okružuju?

Upravo zbog svega ovoga serija ‘Kolo sreće’ koju potpisuju Milan Konjević i Vladimir Aleksić i koji su okupili sjajnu glumačku ekipu, neće nikoga ostaviti ravnodušnim.

Uzbuđenje djelimo i mi, jer  seriju ‘Kolo sreće’, kao i svih 200 epizoda možete da pratite od utorka do subotre u 20:50 na programu ATV-a.