VIDEO

Prenijeli auto koji im je blokirao prolaz, vlasnik najavio tužbu

  • Izvor: Index.hr
  • 23.10.2021.15:15

Društvene mreže juče je obišao snimak iz centra Zagreba na kojoj dvojica muškaraca izlaze iz kombija i ručno pomjeraju automobil koji je nepravilnim parkiranjem zablokirao ulicu.

"Indexu" se javio vlasnik automobila koji tvrdi da je auto bio propisno parkiran i kaže da razmišlja o podizanju prijave protiv muškaraca koji su dirali njegov auto.

"Ja sam vlasnik vozila, odnosno microcara, kojeg su dečki iz kombija neovlašteno pomicali i moguće čak i oštetili. Naime, ja sam bio propisno parkiran na mjestu za parkiranje skutera i motocikala iz razloga što moje vozilo pripada toj kategoriji vozila. Ne znam čemu tolika frka u gradu Zagrebu i državi Hrvatskoj oko uredno parkiranog vozila", kaže vlasnik.

"Iz teksta proizilazi da je vlasnik tog vozila (odnosno ja) neki bezobraznik koji zakrčuje ulicu u centru grada svojim neodgovornim ponašanjem, a to me vrijeđa. Znači, moje vozilo je bilo propisno parkirano na mjestu na kojem se parkiraju takva vozila, znači vozila L6e kategorije, a to su vozila koja spadaju u kategoriju mopeda", rekao je.

Dodaje da su "osobe koje se vide na snimku samovoljno i neovlašteno pomjerile uredno parkirano vozilo".

"A to iole normalnoj osobi ne bi palo na pamet, nego bi potražili pomoć gradske službe zadužene za to. Šta reći nego divljaštvo u Zagrebu. Ozbiljno razmišljam o podizanju prijave protiv tih divljaka da se okane neovlaštenog diranja tuđe imovine i oštećenja tuđe stvari. I molim Vas, ne dirajte više moj uredno parkiran autić", rekao je.

Tagovi: