Beograd

Bjelogrlić se pojavio na premijeri filma nakon saslušanja

  • Извор: Мондо.рс
  • 24.08.2021. 22:43

Glumac koji je danas saslušan zbog napada na reditelja Gagu Antonijevića, poklonio se publici na beogradskoj premijeri filma "Nečista krv - Greh predaka".

Večeras se u Beogradu premijerno prikazuje film "Nečista krv - Greh predaka" u kojem glavne uloge tumače Anđela Jovanović, Katarina Radivojević, Feđa Štukan, Tim Sejfi, Nela Mihailović, Marko Grabež i Dragan Bjelogrlić, glumac koji je došao u centar pažnje medija zbog skandala na festivalu u Nišu.

Bjelogrlić je dan premijere proveo u tužilaštvu u Nišu, gdje je tri sata davao izjavu povodom napada na reditelja Gagu Antonijevića u bistrou hotela, a potom je stigao, sa zakašnjenjem, i na beogradsku premijeru filma.

Brojni fotografi su ipak željno iščekivali dolazak filmskog "Hadži Trifuna". Bjela je stigao na kraj premijere i poklonio se zajedno s kolegama iz filma.

Dragan Bjelogrlić došao je na premijeru samo par sati nakon tročasovnog saslušanja u Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu, gdje je priznao krivicu, odnosno napad na reditelja Predraga Gagu Antonijevića.

Po napuštanju ustanove glumac se obratio okupljenim medijima, te istakao da mu je "žao zbog učinjenog".

"Žao mi je što sam naseo na grozne provokacije gospodina Antonijevića koje traju više od godinu i po dana. Žao mi je što se gospodin Antonijević pojavio baš u trenutku kada sam imao dve veličanstvene premijere. Žao mi je što nisam izdržao da dostojanstveno ignorišem njegove provokacije, što sam dozvolio da ovo baci senku na ove događaje. Žao mi je što sam to uradio", rekao je glumac.

(Izvor i foto: Mondo


Тагови: