Priveden zbog napada

Bjelogrlić u policiji priznao da je udario Antonijevića jer ga je provocirao

  • Извор: Телеграф
  • 23.08.2021. 17:15

Glumac i i producent Dragan Bjelogrlić priveden je rano jutros u Nišu, nakon što je fizički nasrnuo na reditelja Predraga Gagu Antonijevića u baru hotela "Ambasador".

Kako piše "Telegraf", Bjelogrlić u policiji jeste priznao da je udario Antonijevića, dok je prolazio pored njega, ali da mu je ovaj cijele noći navodno "dobacivao i provocirao". Sada se čeka da bude saslušan i pred tužiocem, jer je Antonijević rekao da mu je Bjelogrlić tokom okršaja navodno prijetio da će ga ubiti.

- Bjelogrlić je udario Antonijevića, a onda je ovaj ustao, pa su se "pogurali". Iako Antonijević navodi da je Bjelogrlić u hotelu sjedio sa Katarinom Radivojević, nje nema među svjedocima - priča sagovornik Telegrafa.rs blizak akterima priče.

Policija je u hotel stigla po pozivu Antonijevića, a Bjelogrlić se i dalje nalazi u stanici. 

- Ja sa njim nisam imao kontakte jako dugo. Niti sam sinoć imao kontakt, sedeo sam sa kolegama, on je sjedio u drugom dijelu sale iza ugla. Posle sam video i Katarinu Radivojević... Praktično sam ležao na krevetu, a on me sa leđa napao i nisam ga ni video jer je sa leđa. Potresen sam. Riječ je o divljačkom napadu, koji nisam doživio u životu, pogotovo ne na festivalu u mom rodnom gradu Nišu. To je kriminalni čin koji nije smio da se desi. Psovao mi je i majku - tvrdi Antonijević.

Antonijević tvrdi da ga je Bjelogrlić napao jer mu smeta što je snimljena "Dara iz Jasenovca", kao i to što ga je pre pet godina prijavio za korupcionaške radnje u Filmskom centru Srbije.

- Posle mu je smetao film ''Dara iz Jasenovca''. Njemu je važno da ode na Sarajevo Film Festival, meni nije. Zvali smo policiju, to ide u tužilaštvo, snimci postoje. Nismo imali verbalni kontakt prije toga -dodao je Antonijević.

Тагови: