Kako će zapravo izgledati dodjela Oskara ove godine?

  • 23.03.2021. 14:06

U proteklim nedeljama nagađalo se kako će uopšte izgledati dodjela Oskara koja je zbog pandemije odložena za april.

I dok su neki tvrdili da bi se mnogo toga moglo odraditi i preko Zooma, u nekoj ograničenoj varijanti dodjele, kako se čini, radiće se o intimnoj ceremoniji na kojoj će prisustvovati svi nomininovani. "Variety" piše da će broj gostiju i prezentera biti ograničen.

Svi prisutni biće testirani, a Zoom ne dolazi u obzir, rekli su producenti.

"Potrudićemo se da svi prisutni imaju bezbijedno i ugodno veče, ali to važi i za milione ljubitelja filma širom svijeta. Uvjereni smo da bi virtualni pristup to umanjio", rekli su iz organizacije dodjele.

Inače, 15. marta, Glumica Prijanka Čopra i njen suprug muzičar Nik Džonas objavili su nominacije za prestižnu nagradu Akademije filmskih umetnosti i nauka - Oskar.

Ovaj par objavio je sve 23 kategorije tokom dvodelnog direktnog prenosa uživo preko naloga Akademije na društvenim mrežama i sajtovima za Oskara.

U prvom dijelu su otkrivene nominacije u devet kategorija, uključujući najbolju originalnu muziku iz filma.

Drugi dio sa konačnih 14 kategorija uključuje glavne nagrade poput najboljeg filma i najboljeg glumca i glumice u glavnoj ulozi; najbolji nominovani za originalne pjesme takođe su bili proglašeni tokom drugog dijela emitovanja, prenosi B92.

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.