Pogledajte

Objavljen trejler za posljednju sezonu serije "Peaky Blinders"

  • Извор: Б92
  • 03.01.2022. 11:31

Skoro godinu dana od kako je "BBC" najavio da će šesta sezona serije "Peaky Blinders" biti i posljednja, ova televizijska mreža objavila je prvi najavni trejler.

Kilijanu Marfiju, koji tumači glavnu ulogu, na setu su pravili društvo Tom Hardi, Pol Anderson, Fin Kol, Anja Tejlor Džoj, Stiven Grejem i drugi.

Helen Mekroki, koja igra lik Poli, preminula je u aprilu 2021. godine, pa još uvijek nije poznato da li će njen lik preuzeti neko drugi u šestoj sezoni ili će biti uklonjen iz novih epizoda.

Serija, čiji je režiser oskarovac Stiven Najt, prenosi priču o Tomiju Šelbiju i njegovoj porodici dok se uzdižu iz brimingemske radne klase u periodu nakon Prvog svjetskog rata.

Ipak, šesta sezona likove je dovela pred Drugi svjetski rat, a nove epizode donijeće mnogo drame, intrige i pucnjave, na šta su fanovi "Peaky Blinders" serije i navikli.

"Nakon što smo bili prisiljeni da odložimo snimanje zbog kovid pandemije, poznatu porodicu ćemo naći u još većim opasnostima, a ulozi su nikada veći. Vjerujemo da će ovo biti najbolja sezona od svih i sigurni smo da će fanovi biti zadovoljni. Nakon što se televizijska serija završi, priča će se nastaviti u drugoj formi", najavio je režiser ranije.

Još uvijek se ne zna da li će posljednja epizoda biti emitovana na BBC-ju ili će biti dostupna na striming platformi Netflix, a premijera prve epizode očekuje se tokom proljeća ili ljeta ove godine, piše "B92".


Тагови:
  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.