Istraživanje

Ko više misli na seks - muškarci ili žene?

  • Izvor: novosti.rs
  • 22.10.2021.01:19

Postoji uvjerenje da je muškarcima seks stalno na pameti, dok će žene teško priznati da razmišljaju o tome, što, naravno, nije istina.

Žene na seks misle 18 puta dnevno

Istraživanje jednog sajta za upoznavanje u kojem su učestvovale osobe koje su u braku, pokazalo je da se damama takve misli motaju po glavi mnogo češće nego što to žele da priznaju, tačnije - 18 puta dnevno! Rezultati govore da ljepši pol u prosjeku razmišlja o vođenju ljubavi na 51 minut, ako se računa da dnevno spavaju osam sati.

Muškarci misle na seks svakih 28 minuta.

Što se muškaraca tiče, oni su uglavnom opravdali mit o tome da im je seks gotovo opsesija, jer se ispostavilo da o njemu misle svakih 28 minuta, što je ipak manje u odnosu na opšte uvjerenje da to čine na nekoliko minuta. Isto istraživanje otkrilo je i da 59 odsto žena redovno mašta o seksu s bivšim partnerom, dok o tome razmišlja 49 procenata muškaraca.

Gdje muškarci vole da vode ljubav?

Više od polovine reklo je da im je idealno mjesto za seks pod tušem, pokazalo je drugo istraživanje. Oni koji su to isprobali tvrde da je taj prostor kao stvoren za strast i užitak, a njih 81 odsto bi ponovilo takvo iskustvo.

Stručnjaci tvrde da muška opsesija prema seksu pod tušem i nije tako besmislena. Budući da se svakodnevno tuširamo, zašto to ne bismo "začinili" vođenjem ljubavi? A kada je riječ o godišnjem dobu, 56 procenata ispitanika smatra da je ljeto idealno za vođenje ljubavi.

Tagovi: