Nesvakidašnji odnos

Majka četiri sina ima ljubavnika a muž nema ništa protiv: Kad je on tu, spavam na kauču

  • Izvor: 24sata.hr
  • 28.08.2021.11:24

Ema Fedigan (37) i njen suprug Robert (39) iz Australije, oboje zaposleni u zdravstvu, upoznali su se u ranim 20-im godinama. Ona je, kaže, od početka veze otvoreno govorila o svojoj panseksualnosti, ali nikada nije dobila priliku istražiti svoje želje, jer je bila previše zauzeta podizanjem četvorice sinova.

Prije tri godine odlučili su 'proširiti seksualne horizonte' pa su upoznali bračni par sličnih sklonosti, Simona Berija (43) i njegovu partnerku Keli (42).

S Keli su se brzo zbližili, ali Ema je, takođe, razvila posebnu vezu sa Simonom. Uglavnom, na kraju su se dogovorili da su svi bliski sa svima, u seksualnom smislu, osim dvojice muškaraca međusobno, pošto nemaju nikakvih homoseksualnih sklonosti.

Ali, njihova romansa se ugasila lanjske godine kada je Ema prekinula vezu s Keli, 'jer su imale lošu komunikaciju' pa je automatski i Robert prekinuo veze s njom.

Ali, Ema i Simon nisu željeli da njihova veza isto završi, jer su postali vrlo privrženi jedno drugome. 

"U jako sam lijepoj ljubavnoj vezi sa Simonom, a Robert i ja smo u braku od 2006. godine. Rob je moj najbolji prijatelj i ne bih mogla živjeti bez njega, ali nije pošteno očekivati da naši partneri ispunjavaju sve naše potrebe", rekla je Ema.

"Ljubav je beskonačna i nije rezervisana samo za jednu osobu. Naši dječaci obožavaju Simona. On radi u školi i pomaže roditeljima", dodala je.

"Ema i ja smo se odmah povezali, na samom početku, a Rob i ja smo prijatelji. On dvije sedmice radi i odsutan je od kuće pa je sedam dana tu. Ako je on kod kuće, ja spavam na kauču, ali kada ga nema, u krevetu sam s Emom", nadovezao se Simon.

Kaže da nije samo tako želio odustati od njihove veze kada su se Ema i njegova supruga Keli razišle.

Priznaje da se ponekad pojavi ljubomora, ali shvata da je sve to dio ljudske prirode, emocija o kojoj treba razgovarati.

Ema ne planira imati dijete sa Simonom, ali 'ako ostane trudna, neće imati ništa protiv toga', prenosi "The Sun".

Tagovi: