Korisno za žene

Tipovi muškaraca uz koje se nećete usrećiti

  • Izvor: avaz
  • 16.07.2021.15:32

Ako muškarac stalno kasni, nedostaje mu ambicije ili kontroliše svaki vaš pokret, to su jasniznakovi da on nije idealan partner za vas. Početna zaljubljenost sprječava nas da vidimo stvari kakve zapravo jesu, a s vremenom može postati samo gore. Takve tipove muškaraca treba izbjegavati, istaknuo je američki stručnjak za veze.

Komotni tip

Na početku veze ovakav komotni tip muškarca više voli ostajati kod kuće i družiti se s vama, a najveći domet mu je odlazak u kino. Iako to u početku može goditi, s vremenom takvo ponašanje postaje zamorno. Njemu se sviđaju stvari kakve jesu, a zajednički hobiji i aktivnosti ga ne zanimaju. Ali da bi veza napredovala treba se razvijati, a ne stagnirati.

On u ženi traži sluškinju

Ovaj tip muškarca u ženi ne vidi partnerku već sluškinju. On traži nekoga tko će mu prati suđe, kuvati i pospremati za njim nakon što se iselio od svojih roditelja. Takav će tip svoju partnerku tretirati kao zamjensku majku koja ispunjava sve njegove želje. Ali, da bi veza opstala, partneri podjednako trebaju obavljati svoj dio posla, a ne svoje obaveze prebaciti na drugog.

Škrtac

Škrtog muškarca koji je toliko opsjednut novcem da čak i kod udvaranja broji svaku marku, treba izbjegavati u širokom luku. Iako je sasvim u redu biti štedljiv, pretjerivanje i 'zaboravljanje' novčanika nije nimalo privlačno. Muškarcu koji radije troše tuđi novac nisu nimalo privlačni i treba ih izbjegavati.

Lijen muškarac

Iako na početku veze ovakav muškarac šarmira svojim ambicijama, s vremenom se one pretvore samo u puste snove, pa često traži novac od svoje partnerke. Ne razmišlja o novom ili boljem poslu, pa je na vama da mu jasno pokažete kako ne namjeravate uzdržavati radno sposobnog muškarca.

Kontrol-frik

Kontrol-frik muškarac stalno prati svoju partnerku. On želi kontrolisati svaki njezin pokret, odabir prijatelja pa čak i posao. On je jako ljubomoran i nesiguran u sebe, a kontrola mu podiže samopouzdanje.

Tagovi: