Istraživanje

Žene koje ovo rade sklonije su varanju

  • Izvor: 24sata.hr
  • 23.10.2021.17:44

Ako žena dugo i neprestano glumi orgazam, svoju sreću u seksu poželjeće potražiti negdje drugdje, otkrilo je novo istraživanje.

Intenzitet i količina orgazma nisu uticali na ženinu želju za varanjem, ali duži vremenski period glumljenja orgazma je uticao na želju za ispunjenjem seksualnih potreba van veze.

Seksualna terapeutkinja Tami Nelson je otkrila za "The Sun" da je više od 50 odsto žena glumilo orgazam za vrijeme seksualnog odnosa, a čak ih je 80 odsto to i naglas priznalo. 

"Većina žena treba direktnu stimulaciju klitorisa između 7 i 45 minuta, a ako ne pokažu svoje zadovoljstvo nekim oblikom fizičke potvrde, nećete znati ni jeste li otprilike blizu", objašnjava Nelson rezultate istraživanja.

Prijašnja istraživanja su pokazala da žene koje glume orgazam osjećaju nezadovoljno seksualnim životom kojeg imaju s partnerom.

Takođe, rjeđe razgovaraju ili uopše ne razgovaraju o svojim seksualnim željama, što potiče traženje zadovoljstva negdje drugdje.

Istraživanje je provedeno nad 138 žena i 121 muškarcem u heteroseksualnim vezama. Pitanja su se bazirala na njihovim seksualnim navikama, ispunjenošću seksom, klimaksu i varanju, prenosi "24sata.hr".

Tagovi: