Velika srećna porodica

Doživjela 11 pobačaja, sada ima 10 djece

  • Izvor: Telegraf.rs
  • 11.09.2021.18:47

U današnje vrijeme nekima je nezamislivo da imaju i dvoje djece, a desetoro je mnogima nemoguća misija, ali Ališa Doerti (40) ih ima upravo toliko.

Majka desetoro djece postala je poznata, a njeni video snimci viralni zbog impresivnih kuliranskih vještina.

Ališa je jednom prilikom rekla da na namirnice nedjeljno troši više od 800 evra. Ona je odlučila da otvori profil na društvenoj TikTok i pokaže ljudima kako izgleda "sasvim običan dan" majke desetoro djece.

Naime, u jednom snimku, Ališa je odlučila da ispriča svoju životnu priču koja nikoga nije ostavila ravnodušnim.

"Suprug i ja smo devet godina bezuspješno pokušavali da dobijemo dijete. Doživjela sam 11 pobačaja, a onda sam 2011. godine odlučila da me to neće slomiti", ispričala je Ališa sa suzama u očima i dodala:

"Prišla sam suprugu i pitala ga šta misli o tome da usvojimo dijete, a on je bez razmišljanja pristao".

Srećni zbog odluke koju su donijeli, bračni par Doerti je dobio zvanično odobrenje i njihovo prvo dijete je trebalo da stigne u njihov dom za samo šest dana. Međutim, da sreća bude veća, Ališa je saznala da je u drugom stanju.

"Nisam mogla da vjerujem svojim očima kada sam vidjela pozitivan test. Našoj sreći nije bilo kraja, a mi smo naravno usvojili dijete koje smo takođe silno željeli", rekla je ova žena.

Od 2011. godine, pa sve do sada, Ališa je rodila još troje i usvojila petoro djece, prenosi "Telegraf.rs".

Njena priča je privukla mnoge korisnike društvenih mreža, a zbog popularnosti koju je stekla, Ališa čak i novčano profitira od video-snimaka koje objavljuje.

Ljudi su oduševljeni brzinom kojom sprema obroke i priprema djecu, a mnogi su je pitali da li posjeduje određene supermoći.

"Ti si žena za divljenje. Toliko toga si proživjela, a opet si sjajna majka i supruga. Siguran sam u to da imaš moći i da nećeš da nam kažeš", napisao je jedan čovjek.

@doughertydozen

#36SecondsOfLightWork Does this count as a workout? #9to5 #MorningRoutine #LargeFamilyLiving #MomLife #MealPrep

♬ original sound - Ruby
Tagovi: