Mnogi je osudili

Odredila pravila za muža: Ne smije da ima prijateljice

  • Izvor: Telegraf.rs
  • 22.11.2021.17:51

Stručnjaci za ljubavne odnose često upozoravaju na takozvane "toksične ljubavne veze" u kojima jedan partner ima potrebu da bude dominantan u odnosu na drugog.

Međutim, postoje ljudi koji se naviknu na takav odnos i on im uopšte ne smeta ili kako mnogi tvrde, ćute, jer ne znaju za bolje.

Korisnica društvene mreže TikTok po imenu Bejli, objavila je video-snimak u kom navodi poprilično stroga pravila kojih njen suprug mora da se pridržava i time izavala lavinu komentara.

Kako kaže, njen suprug ne smije da ima prijatelje ženskog pola i ne smije da komunicira s njima ukoliko ona nije pored njega.

"Ako želi da pošalje nekoj ženi poruku, ja moram da budem tu i gledam šta piše. Ali, prije svega, mi moramo da budemo najvažniji jednom drugom, važniji čak i od naših roditelja", rekla je ona.

Sudeći prema komentarima, ljude je najviše iznervirala činjenica da ona želi da bude preča od njegovih roditelja.

"To su dvije različite ljubavi. Oni su mu roditelji, a ti žena, kako uopšte možeš da porediš to", glasio je komentar jednog čovjeka, a drugi je dodao:

"Ovo je totalna budalaština, zašto prosto ne priznaš da nemaš ni trunku povjerenja u svog muža?"

Bejli je pokušala da se opravda tvrdnjama da ova pravila važe i za nju i da njihov brak funkcioniše savršeno.

"Ni ja ne smijem da razgovaram s muškarcima i imam muške prijatelje. Naš brak tako funkcioniše, a vas to ljuti", zaključila je, prenosi "Telegraf.rs".

@bmcpher

Reply to @jmh.816 ask and you shall receive🤭 #marriage #marriagerules #husbandandwife #christianmarriage

♬ BUNNY IS QUEEN - Bunny Barbie🐰
Tagovi: