Oduševio

Vodio kćerku ka oltaru pa potezom raznježio sve svatove

  • Izvor: Telegraf.rs
  • 23.11.2021.22:13

Porodični odnosi često umiju da se dodatno zakomplikuju poslije razvoda, a nerijetko nove osobe u životima bivšeg bračnog para ne naiđu na toplu dobrodošlicu ili ne uspiju da uspostave kvalitetenu komunikaciju.

Međutim, to nije slučaj u porodici Kelsi Grifit. Naime, kada je Kelsi imala 14 godina, njeni roditelji su se razveli, a Endi je ubrzo postao njen očuh.

Iako razvod nikada nije lak za dijete, Endi se potrudio da sa Kelsi bude prije svega prijatelj i pruži joj utjehu u teškim trenucima.

Pored dobrog odnosa sa Kelsi, Endi se trudio da bude u dobrim odnosima sa njenim biološkim ocem kako ne bi dolazilo do neprijatnih i nepotrebnih scena.

Kada je na red stigao i jedan od najvažnijih dana u životu svake žene, njih dvojica su i primjerom pokazali da nisu suparnici, već Kelsina podrška.

"Moj tata je iznenadio mog očuha zamolivši ga da nam se pridruži u šetnji do oltara. Čuvali smo to u tajnosti do ceremonije, pa su svi bili iznenađeni", ispričala je Kelsi u video-snimku koji je objavila na društvenoj mreži TikTok.

U videu se vidi kako Kelsi u vjenčanici šeta prema oltaru sa svojim ocem, a u jednom trenutku on zastaje i pruža ruku prema Endiju koji sjedi među gostima, prenosi "Telegraf.rs".

"Prišao mi je, zgrabio ruku i rekao: 'Hej, trudio si se za ovo istom jačinom kao i ja - zaslužuješ ovo. Hajde, pomozi da zajedno odvedemo našu kćerku do oltara' i ja sam samo krenuo za njim", rekao je očuh.

Kelsi tvrdi da niko ko je prisustvao vjenčanju nije ostao ravnodušan i priznaje da je bilo i suza.

"Svi su ostali u šoku, jer je ovo stvarno nesvakidašnji gest. Ponosna sam na moju porodicu", zakljucila je ova djevojka.

@griffithk5

My dad surprised my step dad by including him in our walk down the aisle🤍 #theperfectday #fyp #wedding #dancingqueen

♬ original sound - Nicole Reynolds
Tagovi: