Šumadija

Za Natašu kažu da je najljepša nastavnica u Kragujevcu

  • Izvor: Agencije
  • 10.10.2021.12:05

Prelijepa Nataša Krsmanović predaje engleski jezik u OŠ "Mirko Jovanović" u kragujevačkom naselju Aerodrom.

Cijela Šumadija poslije izbora za "Biramo najljepšu mamu",gdje je bila drugoplasirana brujala je o ljepoti Krsmanovićeve.

Majka troje djece, nastavnik u osnovnoj školi, ljubitelj fitnesa Kragujevac doživljava rodnim gradom od kada je sa devet godina u ratnom vihoru došla iz Zadra u Šumadiju. Uspjela je usljed svega da Filološki fakultet završi prije roka, piše "U Centar".

Omiljena nastavnica i razredni starješina, ova tridesetdevetogodišnja nastavica jednostavno plijeni svojom ljepotom, gospodstvenošću ali i pravičšnošću sa dozom strogoće, kako ju je opsisao jedan od bivših učenika.

Na izbor ovdašnjeg sajta "Lepa Šumadija" prijavila je drugarica. Kaže da joj je to itekako dragocjeno iskustvo iako ga je prihvatila tek poslije nagovora svoje okoline.

"Rad sa djecom me zaista ispunjava. Radim sa učenicima od prvog do osmog razreda. Nevjerovatan osjećaj je kada počnete da radite sa djetetom koje ima sedam godina, a ispratite ga u predvorje zrelosti kada kao 15- godišnjak polako ulazi u svijet odraslih. Tada rade sjećanja, emocije, svode se računi koliko ste uspjeli, jednostavno osjeti se sva ljepota pedagoškog poziva", priča Nataša za pomenuti portal.

I sama, kako u šali kaže, ne zna da li "nastavnici ikada u potpunosti odrastu, jer ih poziv vraća u djetinjstvo i druženje sa najmlađima". Ali jedno je sigurna.

"Kada bih opet birala izabrala bih ovaj poziv", priča nastavnica koja već nosi epitet najljepše u Kragujevcu.  

Tagovi: