Horoskop

Da li se pronalazite: Ova tri znaka misle da se svijet vrti oko njih

  • Izvor: Telegraf.rs
  • 24.11.2021.05:00

Astrolozi tvrde da postoje pojedini znakovi Zodijaka koji su toliko egocentrični da smatraju da cijeli svijet treba da se vrti oko njih i njihovih potreba.

Svakom je nekada potrebna pažnja, ali oni koji su rođeni pod sazvježđem tri horoskopska znak, očekuju da uvijek sve što je njima važno i oni budu na prvom mjestu i porodici i svima koji ih okružuju.

1. Ovan

Na ovoj top listi prvo mjesto zauzima Ovan. Astrolozi su skloni da tvrde da su oni majstori u egoističnom ponašanju. Oni su skloni da ne biraju sredstva da stignu do cilja koji su zacrtali, a na tom putu sve mora da se vrti oko njih i njihovih potreba. Sve mora da bude baš onako kako oni hoće.

Ovnovi će uvijek da tvrde i imaju stav da su samo i jedino oni u pravu i da su oni ti  koji jedno znaju koji je pravi put. Oni ne slušaju nikoga, ne podnose da im neko protivriječi, a pošto su nezavisni po prirodi uvijek rade samo ono što se njima sviđa.

Čak i kada nešto čine za nekog drugog rade to samo da bi mogli time da se pohvale i opet sebe stave u središte dešavanja. Kad ljudi rođeni u ovom znaku Zodijaka žele nešto, čine sve da to i ostvare, bez obzira na sve. Ovnovi su rođeni lideri, zbog čega vjeruju da je svijet njihov i da se sve treba odvijati onako kako oni zamisle. Empatija je za njih potpuna nepoznanica i nikada se neće zapitati kako to što oni čine utiče na druge.

2. Lav

Mnogi će reći da je nevjerovatno da se ispred Ovna ne nalazi Lav, pošto ga poznavaoci zvijezda smatraju takođe jednim od najvećih egocentrika. Lavovi su po svojoj prirodi iskreni i vjerni, ali su skloni da misle da se svijet vrti oko njih.

Oni vole da u svakom društvu budu u centru pažnje i druže se samo sa onima koji su sposobni da im se dive i priznaju da su bolji od njih. Ovaj znak Zodijaka ima najveći ego od svih i traži stalnu pažnju, pa ih je povremeno teško "istrpjeti".

3. Škorpija

Njihova sebičnost ne zna za granice. Oni su tako egocentrični da ako počnete s njima da razgovarate o nekoj temi  i oni shvate da znate više od njih, upotrebiće svo svoje umijeće vrhunskog manipulatora da promijene temu i pričaju samo o onome u čemu su ono bolji i pametniji. 

Ovaj znak je toliko sebičan da sve mora uvijek da bude onako kako su oni zamislili. Za razliku od Ovna koji je iskren i to pokazuje otvoreno, Škorpije to rade vrlo perfidno i prikriveno.

U svom egocentrizmu umiju da budu izuzetno bezobzirni, toliko da su u stanju da potpuno zanemare tuđa osjećanja i potrebe. Škorpije vešto znaju da okrenu sve u svoju korist, pa tako i da "pokupe" svu pažnju kada se nađu u nekom okruženju.

Ako im to slučajno ne pođe za rukom, bar za konkurenciju imaju Lava i Ovna, naljutiće se i napustiti mjesto na kome su, piše "Telegraf.rs".