Astrologija

Horoskop za subotu, 23. oktobar

  • Izvor: novosti.rs
  • 23.10.2021.06:10

Dnevni horoskop savjetuje bikovima da budu strpljivi i izdržljivi, pošto je današnji dan pun dospjelih obaveza.

Ovan

Prepuni ste optimizma i elana tako da pomalo gubite realnu sliku o mogućnostima koje su pred vama. Veliki planovi i ambicije mogu biti zaustavljeni neočekivano nepovoljnom odlukom koji vašu ideju isključuju u startu.

Bik

Umorni ste od tempa koji vas pritiska već neko vrijeme. Obeshrabruju vas zahtevi sa svih strana kao i novčane obaveze koje su se nagomilale. Ne krivite druge što je sve na vama, sami ste sve preuzeli na sebe pa je sad vrijeme da u tome i istrajete.

Blizanci

Finansijska situacija se stabilizuje, pravo je vreme da dobro raspoloženje podelite s voljenom osobom. Stiže vam vijest koja može, na kratko, da prekine  harmoniju. Danas ne razmišljajte o poslu, odmarajte ali budite umjereni u hrani i piću.

Rak

Koncentracija vam nije na zavidnom nivou. Uglavnom razmišljate o uživanju s voljenom osobom i egzotičnim putovanjima. Duhom ste daleko od mesta boravka pa bi bilo poželjno da se krajem dana spustite sa oblaka, u protivnom, slijedi vam bolan povratak u realnost.

Lav

Iščekujete promene u čijoj ste realizaciji imali značajnu ulogu. Strpljenje vam danas nije jača strana pa je izvjesna tenzija i neraspoloženje. Neophodno je da stvari zadržite pod kontrolom i obuzdate temperament, u suprotnom vam slede ozbiljni stresovi.

Djevica

U srce su vam se uvukli strahovi. Niste sigurni da li vas vole zato što kao čovjek vrijedite ili je to zato što imate moć da im nešto priuštite, čak i materijalno. Odgovor na ovu dilemu morate potražiti u dnu duše koja zna odgovor.

Vaga

Nemate racionalno objašnjenje zbog čega ste propustili ponudu koja vam je sada promakla. U vezi toga vas očekuje razgovor u kome vam neće biti prijatno. Dobićete novu šansu ako spremno podnesete kritiku i ponudite logično opravdanje.

Škorpija

Ustremili ste se na jednu osobu, ubjeđeni da je u njoj sve ono što u ovom trenutku želite. Njeno odbijanje vas još više privlači, ali to nije zato što je to prava osoba za vas, već zato što je vama nepojmljivo da postoji neko ko je imun na vaše čari.

Strijelac

Emotivno ste napeti pa vam današnji aspekti dodatno otežavaju da sačuvate mir. Voljena osoba će kratkim komentarom na trenutak poljuljati vaš sistem vrijednosti, ali vi ne primajte sve k srcu. Atmosfera oko vas jeste neprijatna, ali i kratkotrajna.

Jarac

Osećate se kao da ste pod stalnom kontrolom, a to je u potpunoj suprotnosti s vašim temperamentom. Voljenoj osobi je potrebna podrška i nema dovoljno razumijevanja za vašu hroničnu neozbiljnost. Danas svaka previše ozbiljna tema može preći u otvoren sukob. 

Vodolija

Voljena osoba od vas očekuje nešto što je vama nerazumljivo. Razmišljate o konkretnim koracima kako biste uobličili i ozvaničili ljubavnu vezu. Ne donosite odluke pod takvim pritiskom ako niste sigurni da je to ono što želite.

Ribe

Očekuju vas povoljan dogovor, uspješna kupovina kao i stabilizacija na polju finansija. Ako donosite neku važnu odluku, dan je povoljan za to. Budite istrajni, ne odustajte od pokretanja novih projekata jer se slična prilika neće skoro ponoviti.

Tagovi: