"Poslije 28 godina..."

Brena objavila sliku sa rođenom sestrom, a izraz lica govori više od riječi

  • Izvor: Telegraf.rs
  • 19.07.2021.15:25

Lepa Brena (60) nastupila 17. jula, uprkos kiši, u Crvenki, a fantastičan koncert bio je još bolji jer su mu prisustvovala dva člana Brenine porodice.

Ni manje ni više, tu je bila Brenina rođena sestra Faketa sa suprugom Zoranom, a folk zvijezda ponosno je, dan nakon koncerta, objavila fotografije sa njima.

- Sa mojom sestrom Faketom i zetom Zoranom na koncertu u Crvenki, poslije 28 godina. Dobro došli - napisala je Brena.


Fanovi sa oduševljenjem komentarišu ove fotografije, a posebnu komentarišu Brenin izraz lica na slici na kojoj pozira sama sa sestrom.

"Koliko emocija", "Breno, ti kao da ćeš da zaplačeš", "Pune oči suza, vidi se", "Ne može se ljubav sakriti", "Predivne ste", samo su neki od komentara.

Podsjetimo, Brena je rođena kao Fahreta Jahić, kao treće i najmlađe dijete, a pored sestre Fakete ima i starijeg brata Faruka.

Brenina sestra danas ima dvije ćerke, a ona i njen suprug Zoran već više od dvije decenije žive u Kanadi i baš kao njena sestra, gaji veliku ljubav prema muzici.

Pjevačica je izuzetno bliska i vezana za svoju sestru, a kada joj obaveze dozvole, odlazi u Kanadu kako bi bila sa njom i njenom porodicom.

Inače, Brenin brat Faruk je juče bio zapažen u emisiji "Nikad nije kasno", a Faketa se rijetko pojavljuje u javnosti, budući da živi na drugom kontinentu.

- Otkako znam za sebe, naša majka je lijepo pjevala sevdalinke. Faketa je međutim počela da pjeva prije mene, potom je to učinio moj brat Faruk, a zatim i ja pod uticajem profesorke muzičkog vaspitanja Radmile Ćorović -rekla je Brena jednom prilikom.

-Bila sam hiperaktivno dijete, pa su me roditelji isto kao i brata i sestru usmjeravali na sportske aktivnosti, a mi smo u stvari najviše uživale pevajući u horu. Odrasle smo slušajući muziku sa festivala poput Ilidže, Opatijskog festivala, Beogradskog proleća - ispričala je pjevačica prije izvjesnog vremena za Story.