Zoran Birtašević

Karleušin menadžer objasnio iznenadne promjene u njenoj karijeri koje su šokirale fanove

  • Izvor: Telegraf.rs
  • 22.11.2021.12:15

Oni koji vjerno prate karijeru Jelene Karleuše ostali su zatečeni sa nekoliko noviteta koji su se desili u posljednjih mjesec dana.

Prvo je saopšteno da će upravo ona nastupiti za doček 2022, ispred Skupštine, na ogromno iznenađenje mnogih, jer je poznato da Jelena, iz nepoznatih razloga, nije bila na spisku pjevača koji su bili u opticaju za takve vrste događaja.

Druga novost je njen povratak na RTS, Javnom servisu na kojem nije gostovala godinama unazad.

Međutim, prije nekoliko dana snimila je emisiju "Oko Magazin", koja se i emitovala prošlog petka.

Sada je Jelenin menadžer i producent Zoran Birtašević odgovorio na ove teme i novosti koje su šokirale fanove, ali pozitivno.

„Koncert ispred Skupštine, snimanje za RTS... Smatraš li da su konačno neke stvari legle kako treba?“, upitao je pratilac Jeleninog menadžera na Instagramu.

„Mislim da su se dugo mnogo vremena stvorili uslovi za rješavanje mnogih ograničenja. Lično na sve to gledam kao na predradnje u susret nečemu velikom što dolazi. Raduju me nove mogućnosti“, istakao je Zoran.

Na pitanje kako su dočekani na RTS, napisao je:

„Baš lijepo. Lijepo su nas dočekali, bili preljubazni, srdačni i profesionalni!“.

S obzirom na pomirenje sa Radio-televizijom Srbije, fanove je zanimalo postoji li šansa da se isto desi i sa televizijom Pink.

„Nisu to bile 'sjekire', već jedna čudna komplikovana atmosfera, uz odluke koje se nisu izgovarale, a sprovodile su se. Nametalo se kao logično. Međutim, sve je bilo zasnovano na pogrešnoj slici. Biće mi drago da Jelenu vidim i na Pinku“, poručio je Birtašević.


(Telegraf.rs)