Sapunica

Karma je čudo: Ikardi prevario suprugu Vandu sa poznatom glumicom

  • Izvor: Telegraf.rs
  • 19.10.2021.10:32

Reditelji španskih sapunica imali bi pune ruke posla ukoliko bi napravili seriju o životu Vande Nare i Maura Ikardija.

Sama njihova veza je kao da je neko smišljao u najluđim snovima, jer je Ikardi oteo suprugu svom najboljem prijatelju, fudbaleru Maksiju Lopezu dok je bio pozvan da provede ljeto s njima kao gost.

U tom momentu, Vanda i Maksi Lopez su imali tri sina, ali je zahvaljujući Mauru brak između njih pukao.

Vanda je uplovila u novi brak sa Ikardijem sa kojim je sve djelovalo idilično, ona je bila njegov agent, Ikardi je igrao u najjačim klubovima i u gradovima mode - Milanu i Parizu, a ona je dobijala sve što je željela i uživala u raskošu.

Dobili su i dvoje djece, na Instagramu su djelovali srećno, ali jednog dana je sve iznenada puklo.

Vandu je stigla karma nakon svega što je priredila svom bivšem suprugu kada ga je prevarila i ostavila zbog njegovog najboljeg prijatelja.

Ikardi je i Vandi, kao i svom nekadašnjem najboljem prijatelju, "zario nož u leđa", pošto je prevario sa glumicom Marijom Eugenijom Suarez.

Argentinski mediji uspjeli su da saznaju da je Vanda angažovala i privatnog detektiva, kao i da je hakovala Ikardijev telefon, nakon čega je pronašla i njegovo dopisivanje sa glumicom.

Poslije toga je objavila nekoliko storija na kojima je poslala poruku svom suprugu: "Još jedna porodica koju si uništio zbog ku*ve".

Potom je objavila i fotografiju na kojoj je slikala svoju ruku uz poruku: "Više mi se sviđa kako izgleda bez prstena".

Razlog za ovakve poruke jeste dopisivanje koje je vidjela, a koje je sada isplivalo i u argentinskim medijima. LAM je došao do fotografija Ikardijevih poruka koje je razmijenio sa ljubavnicom.

- Jednog dana moramo da pobjegnemo zajedno ti i ja. Negdje u dijelu svijeta gdje te ne poznaju, hahaha - napisala je Suarezova.

Ikardi je na to odgovorio:

- Zbog čega? Već mi je dosadilo. Je*i ga - odgovorio je Ikardi.