Pjevačica

Maja Nikolić isprozivala Teu Tairović: Imaš onakav snimak, a glumiš sveticu

  • Izvor: mondo
  • 24.11.2021.23:03

Maja Nikolić prokomentarisala je potez koleginice Tee Tairović u emisiji na Grand televiziji, koja je burno reagovala na pitanje voditelja Siniše Medića i napustila studio.

Tea je na pitanje o njenom eksplicitnom snimku koji je završio na Internetu bila vidno uznemirena i nije željela da komentariše, a voditelj ju je uporedio sa Severinom, koja takođe nikada nije željela da priča o tome.

"Nikad nisam napustila emisiju, mi smo javne ličnosti, može svako da pita sve što želi. Voditelj je s punim pravom pitao kako se to desilo, a ona kaže da nema komentar. Pa što si bila dio toga?! Dozvolila da neko to snima i pusti u etar, a onda dođeš na TV i glumiš sveticu?", izjavila je Maja, pa prokomentarisala i Tein eksplicitni snimak.

"Svako pravi marketing sebi kako želi. Meni je to banalno i nisko. Nikad se ne bih bavila time. Svi znaju kako pjevam i koliko trajem. Ovo je vrijeme skandala, ljudi su apatični, svaki dan čitamo kako neko umre i onda pored svih tih vijesti dobiješ takav jedan skandal. Ne treba povezivati muziku sa banalnostima poput prostitucije i eksplicitnim snimcima. Ali, eto, postoje dvije osobe na estradi koje su na taj način izgradile karijeru", izjavila je pjevačica i dodala da nema ništa protiv takvog ponašanja koleginica, ali da nije u istom košu s njima. 

"Primadone i dame poput Snežane Đurišić, Ane Bekute, Jelene Tomašević, Maje Odžaklijevske, pa i mene, nama to ne treba. Ali ne gledaju se sve žene isto zbog takvih primjera. To možda mogu da očekuju od nekih mladih, novokomponovanih pjevačica. Beograd, Srbija...ovo je malo tržište i ovdje se sve zna. Tako da znaš od koga možeš da očekuješ takvu uslugu, a od koga samo muziku", poručila je Maja u emisiji "Grand magazin", prenosi portal "Mondo.rs".

Tagovi: