Navodno se javila medijima

Narcisa iz Beča: Jesam se ljubila i mazila s Tanjom Savić, ali ona voli muškarce

  • Izvor: Kurir
  • 26.11.2021.02:00

Nakon što je muž Tanje Savić Dušan Jovančević za "Kurir" rekao da je pjevačica prije braka sa njim bila u lezbo-akciji sa izvjesnom Narciom iz Beča, ta žena se navodno javila redakciji pomenutog lista.

Ona je, kako tvrdi "Kurir", potvrdila da se ljubila i mazila sa folk zvijezdom iz Radinaca kod Smedereva prije nego što se udala, ali da nisu imale odnos.

"Bila sam u šoku kada sam vidjela objavu u vašem mediju. Ne mogu da vjerujem da je taj čovjek toliko nisko pao da otkriva takve stvari o majci svoje djece i još spominje moje ime. Od tada je prošlo deset godina. Želim da kažem da to nije bila nikakva lezbo-afera, kao što je on rekao da smo bile gole u krevetu, već samo poljubac i maženje. Ne smatram da je to toliko loše kada se dvije žene poljube", smatra Narcisa Musić.

Ona je detaljno opisala njihov odnos.

"To je bilo prije nego što se udala. Došla sam prvi put na njen nastup i ona me je posmatrala cijelo veče. Smješkala se dok nisam sjela pored nje. Upoznale smo se, zezale, smijale, sve je bilo normalno, bez nekog pretjeranog muvanja. Bile smo obje mlade i lude. Ja nisam imala nikada želju da imam nešto sa ženama, ali mislim da ona jeste, u smislu da proba kao skoro svaka druga žena. Mislim da je željela samo da vidi kako je to ljubiti se sa ženom", ocjenjuje ona.

Upitali su je da li je došlo do seksa.

"Nije bilo tih stvari na koje je aludirao njen muž. Mazile smo se i ljubile se. Nismo bile gole. Nakon te večeri bile smo u kontaktu još nekih godinu dana, i to je bilo sve. Odlazila sam na njene nastupe kada je dolazila u Beč. Tada smo se samo zagrlile, i to je bilo sve. Ona nije lezbijka. Voli muškarce, a samo je htjela jednom da proba. Baš sam se potresla kada sam pročitala šta je Dušan izjavio", kaže Narcisa i dodaje:

"Tanja je jedna predivna žena i nije mi jasno zašto se njen muž tako sveti i javno iznosi sve te stvari o njoj. Veoma mi je ružno sa njegove strane, zapravo odvratno mi je, jer je i ona roditelj. Jednom prilikom kada je ona gostovala u Beču, upoznala sam Dušana. Jako je ljubomoran. Jedva smo uspjele da se pozdravimo. Spasila se od njega. Toliko od mene", zaključila je ona.

"Kurir" navodi da Tanja nije odgovarala na njihove pozive.

Tagovi: