Brendon objavio video

Potpuno gola: Procurio snimak Maje Marinković na kojem vrijeđa oca

  • Izvor: Kurir
  • 13.10.2021.20:25

Branislav Radonić Brendon nedjeljama vodi rat protiv svoje nekadašnje prijateljice Maje Marinković.

Njegova današnja objava privukla je veliku pažnju.

Sudeći po naslovu Brendonovog videa na Youtubeu, Maja je psovala i vrijeđala oca Takija Marinkovića.

Na snimku se vidi kako sjedi potpuno gola u apartmanu dok priča na telefon.

"Neću da se smirim uopšte. Sram te bilo. Đubre jedno matoro, j**em li ti mamu u p**ku", čuje se Maja, a Brendon je krišom snimao.

Podsjetimo, sukob bivših prijatelja počeo je nakon što je Maja izignorisala Brendonov poziv da budeo dio njegovog Youtube kanala.

Brendon je nedavno na svom kanalu opleo po nekadašnjoj prijateljici".

"Ona je bila kod mene u nervnom rastrojstvu, da je zvala sve ljude koje poznaje, da skoro od svih dobila odbijen poziv, smarala je Janjuša ljetos, njen plan je bio da je prihvati kao djevojku i da ga pridobije sa djetetom. Ona je bila pod znakom pitanja da li je stvarno bila trudna sa Janjušem ili sa Filipom Carem. Ona je meni objašnjavala te njene odnose, radili su na tome generalno, ona je svjesno zatrudnila sa Janjušem, još u rijalitiju, misleći da će on nju u potpunosti prihvatiti, jer zna kakav odnos ima prema svojoj kćerki, jer zna da voli djecu. Ona dolazi jedan dan kod mene i nesigurna da li je zatrudnila sa Janjušem ili sa Carem. Ja sam što se tiče tih tema katastrofa, ne podržavam abortuse", rekao je Brendon tada, prenio je "Kurir".


Tagovi: