Potreslo ga iskustvo Šabanovog vanbračnog sina

Saša Popović neće da se djeca svađaju oko imovine, posebna stavka u testamentu

  • Izvor: Blic
  • 24.11.2021.22:14

Iako je zdrav i vitalan, u posljednje vrijeme Sašu Popovića mučilo je to što nije sastavio testament.

Kako pišu mediji, čitao je da i u svijetu imućni ljudi mahom pišu testamente kako ih to ne bi sačekalo pred sam kraj života, pa se i on sastao sa advokatom i prebrinuo veliku brigu, a u testamentu postoji i jedna posebna stavka.

– Rekao mi je da je dugo razmišljao o tome, jer je to ovdje u Srbiji još tabu tema. Međutim, sve više njegovih prijatelja je to uradilo, pa se i on odlučio na taj korak. Suzani ništa nije govorio, ali istina je da danima nije mogao da spava jer je vrtio po glavi da li čini pravu stvar. Tajno je otišao kod porodičnog advokata da se posavjetuje, a onda je sastavio testament i ovjerio ga kod notara. Pošto su takve stvari veoma pipave, odlučio je da za sada porodici ništa ne priča kako ih ne bi uznemirio – tvrdi Sašin blizak prijatelj.

Kako je već poznato, Popović je riješio da svu imovinu prepiše supruzi Suzani Jovanović, a sada se navodi i da je unio stavku da ona zatim razdijeli imovinu njihovoj zajedničkoj kćerki Aleksandri, kao i Danijelu, svom sinu iz prvog braka.

– Kada je vidio kako se vanbračni sin Šabana Šaulića bori za mrvicu nasljedstva od svog oca koji mu je dao prezime, odlučio je da sve što ima od nekretnina u Beogradu i Hrvatskoj ostavi svojoj ženi Suzani. A na njoj je da poslije razdijeli sve to kćerki i sinu na ravne časti. Kaže da mu je pao kamen sa srca kada je sve to pečatirao i završio. Nekako je skinuo veliki teret sa sebe. Sada može da se opusti i uživa bez razmišljanja, sve i da se pojavi neko sa strane i zatraži dio imovine ili slično, mada je siguran da do toga neće doći – tvrdi izvor, prenosi Blic.

Tagovi: