Posao za 16 ljudi

Đoković će osoblje u vili plaćati 15 hiljada evra mjesečno

  • 05.02.2019. 21:29

Najbolji teniser na svijetu s porodicom će uživati na imanju na Pavlovačkom jezeru, gde je izgradio kuću iz snova o kojoj će voditi računa cijeli tim ljudi, za čije plate neće žaliti novac.

Novak Đoković će se sa suprugom Jelenom, sinom Stefanom i ćerkom Tarom do kraja ove godine useliti u velelepnu kuću koju je napravio na Pavlovačkom jezeru, između Rume i Vrdnika.

Kurir prenosi da je Đoković odlučio da uposli čak 16 ljudi da vode računa o domaćinstvu. On će imati pet batlera, tri kuvara, dvije kućne pomoćnice, dvije dadilje, dva konobara i četiri člana obezbjeđenja, koji će danonoćno čuvati imanje, što znači da će za to morati da iskešira oko 15 hiljada evra mjesečno.

"Nole i Jelena jedva čekaju da se presele u svoj novi dom, koji su počeli da grade prije tačno dvije godine. Iako su mogli u rekordnom roku, još prošle godine, da završe sve i da se usele, Novak nije želeo da majstori žure s radovima, nego je riješio da se sve uradi temeljno. Njemu je bilo bitno da se potpuno ispoštuje projekat, o kojem se vodilo računa do najsitnijeg detalja. Zato je i angažovao najbolje stručnjake za svaki segment posla," priča izvor Kurira, blizak porodici Đoković.

On kaže i da poslije useljenja Novak želi da ima ljude koji će mu pomoći u održavanju domaćinstva.

"Nole je organizaciju zaposlenih koji će raditi za njega prepustio majci Dijani i ocu Srđanu. Novakova želja je bila da ima dovoljan broj ljudi, tako da svi mogu da rade s lakoćom i zadovoljstvom. Noletu je važno da svi dolaze srećni i nasmijani na posao i da se osećaju kao da rade za sebe. Kako stoje stvari, on će imati pet batlera koji će voditi računa o kući i okućnici. Pored njih, tu će biti dvije kućne pomoćnice i bebisiterke koje će pomagati Jeleni oko djece," kaže izvor.

Novaku su, prema njegovim riječima, najvažniji kuvar i obezbjeđenje.

"O tome je izuzetno vodio računa. Kuvari će spremati posebnu hranu koju oni posljednjih godina jedu. Što se tiče obezbjeđenja, njegovi pripadnici će biti izdvojeni i imaće poseban dio na imanju, odakle će moći sve da prate jer će svaki djelić zemljišta i kuće biti pod video-nadzorom. U svakom slučaju, Novak i Jelena mogu spokojno da uživaju u svom raju. Iako zvanično stanuju u Monaku, vjerovatno će u Srbiji provoditi mnogo više vremena kad kuća bude gotova," tvrdi izvor.

Podsjetimo, prve fotografije nove kuće pojavile su se na društvenim mrežama kad su radovi bili grubo izvedeni, i tada se dalo naslutiti da Đokovići grade nešto što će zaista izgledati kao vila na Azurnoj obali.
 
Novak Đoković je godinama vredno radio, osvajao turnire i osvojeni novac ulagao u nekretnine. On ima penthaus na Novom Beogradu koji ga je koštao oko pola miliona evra, kao i dva stana od po 185 kvadrata u Njujorku, vrijedna više miliona evra. Teniser i njegova supruga sa sinovima žive u stanu u Monte Karlu, a imaju i nekretninu u Majamiju, gdje često odlaze na odmor.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.