Ikardi i zvanično prešao iz Intera u PSŽ

  • 31.05.2020. 16:51

Pari Sen-Žermen konačno je realizovao dolazak Maura Ikardija iz Intera, potvrdili su u nedjelju iz oba kluba.

Ikardi je prethodnu sezonu proveo u klubu iz Pariza kao posuđeni igrač. Međutim, sada je 27-godišnji Argentinac i zvanično postao igrač PSŽ-a, a mediji navode da je za obeštećenje Interu plaćeno 58 miliona evra.

"FC Internazionale Milano objavljuje realizaciju transfera Maura Ikardija u FC Pari Sen-Žermen. Napadač je trajno prešao u francuski klub. Inter zahvaljuje igraču na šest sezona koje je proveo s nama i želi mu sve najbolje u njegovoj budućoj profesionalnoj karijeri", saopštili su iz italijanskog velikana.

Isto su učinili iz francuskog kluba saopštenjem kojim su iskazali zadovoljstvo što su okončali posao vezan za Ikardija.

"PSŽ sa zadovoljstvom objavljuje potpis Maura Ikardija na trajni ugovor, poslije posudbe napadača iz Intera tokom sezone 2019/20. Argentinski reprezentativac, koji ima i italijanski pasoš, potpisao je četverogodišnji ugovor s našim klubom, do 30. juna 2024. godine", istakli su sa "Parka prinčeva".

Ikardi je profesionalnu karijeru počeo u Sampdoriji 2012. godine, da bi naredne prešao u Inter. Ove sezone, do prekida, za Parižane je odigrao 31 takmičarsku utakmicu i postigao 20 golova. U dresu reprezentacije Argentine upisao je osam nastupa uz jedan pogodak.

Тагови: