Crni petak u Delta Planet Banjaluka - donosimo spisak popusta koji vas očekuju!

  • 27.11.2020. 10:00

Danas je jedan od najpoznatijih "šopingholičarskih" dana – Crni petak, ili, u originalu Black Friday. S obzirom na "novu normalnost" u kojoj se nalazimo i kako bi se spriječile veće gužve, Crni petak u Delta Planet Banjaluka traje tokom čitavog vikenda!

“Delta Planet je i ove godine pripremio nezaboravno šoping iskustvo povodom Black Friday-a te za sve posjetioce pripremio popuste do 70% u više od 100 radnji. Sve naše posjetioce očekuju odlične ponude, akcijske cijene i pokloni iznenađenja tokom sva tri dana, od 27.11 – 29.11. u periodu od 9h do 21h!", kaže Dunja Stanišljević, marketing koordinator u Delta Planetu.

Dodaje i to da zbog specifične situacije u vezi sa pandemijom virusa korona i kako bi se izbjegle gužve, popusti u većini radnji traju tokom sva tri dana, a u pojedinim radnjama čak i do ponedjeljka.

"Cilj je da  se izbjegne stvaranje gužve. Kao i do sada, naša kompanija, kao i svi zakupci koji posluju u sklopu našeg tržnog centra poštuju sve propisane higijensko - epidemiološke mjere propisane od strane nadležnih institucija s ciljem zaštite i očuvanja zdravlja naših posjetilaca i potrošača, te još jednom napominjemo da su svi posjetioci u obavezi da nose zaštitne maske", naglasila je ona.

Osim šopinga, zagarantovan je i dobar provod

"Dođite i uživajte u šopingu, ponudi naših restorana i slastičarne. Svakako, tu su i kino i dječija igraonica tako da je osim šopinga zagarantovan i dobar provod. Čekamo vas u Delta Planetu!“, kazala je Dunja Stanišljević.

Vikend za odličan šoping, godina za poštovanje epidemioloških mjera

O Crnom petku u Delta Planetu razgovarali smo i sa Aleksandrom Jovanovićem, regionalnim menadžerom operacija za BiH, kompanije LPP, koja u vlasništvu ima pet brendova - Mohito, Reserved, Cropp, House i Sinsay.

"Naše kupce očekuju sniženja u svih pet radnji, kako u petak, tako i tokom ostatka vikenda. Takođe, u našim radnjama, kao i u ostatku tržnog centra, se poštuju sve propisane higijensko - epidemiološke mjere, pa apelujemo i na kupce da se pridržavaju propisanih mjera", poručio je Jovanović.

"U naše radnje stigle su i Novogodišnja i Božićna kolekcija. To su kolekcije sa motivima Deda mraza, irvasa, snijega, modna kolekcija koja će sigurno podržati ambijent pun topline i novogodišnji i božićni duh koji vladaju u nadolazećem periodu. I ta kolekcija je na sniženju ovog vikenda", rekao je Jovanović.

"Od petka do nedjelje vas očekuje 25% sniženje u MOHITO-u, dok je nova kolekcija u House-u snižena čak 30%, a u Reserved-u za 20%. U CROPP-u smo za petak pripremili 30% popusta, a u subotu i nedjelju taj popust ostaje na odabranim artiklima. U Sinsay je pripremljen popust od 20% na odabrane artikle", naveo je on.

Gdje je spisak svih popusta?

Kakvi sve popusti i iznenađenja vas očekuju u Delta Planet Banja Luka, možete vidjeti OVDJE ili na slici na dnu članka!

Kada je Crni petak?

Crni petak je svakog četvrtog petka u mjesecu novembru.

Šta se događa na Crni petak?

Crni petak označava početak praznične šoping sezone, kada su milioni ljudi u svijetu u potrazi za najboljim poklonima i najvećim popustima.

Šta raditi na Crni petak?

Odgovor je zapravo prilično očigledan: šopingovati, šta drugo! Crni petak je savršena prilika da kupite proizvod koji ste željeli dugo, ali se niste usudili kupiti zbog visoke cijene. Postoji velika šansa da će Vaši odabrani proizvodi biti među onima na prodaju, tako da ćete biti u mogućnosti da uštedite mnogo novca.

Crni petak je takođe odlična prilika za kupovinu poklona za najmilije. Ekstremni popusti će Vam pomoći da uštedite mnogo novca, a osim toga, Vi ćete biti u mogućnosti da decembarske dane provedete u miru, jer ćete imati spremne poklone za svoje najbliže, pa ćete moći i provesti više sa njima!

Dobro došli u Delta Planet Banja Luka!

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    Авионџије

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином