Saopštenje

Dom zdravlja Banjaluka: Revakcinacija privremeno obustavlja dane "Otvorenih vrata"

  • Извор: АТВ
  • 26.07.2021. 11:46

JZU „Dom zdravlja“ u Banjaluci će u narednim danima, tačnije od 27.07.2021. godine privremeno obustaviti dane “Otvorenih vrata” na vakcinalnom punktu u hali Banjalučkog velesajma.

U tom periodu vršiće se revakcinacija lica drugom dozom vakcine Sputnjik V. Revakcinacija se vrši za osobe koje su prvu dozu vakcine Sputnjik V primile u maju mjesecu 2021. godine. 

Naglašavamo da će svaki građanin koji čeka na revakcinaciju drugom dozom vakcine Sputnjik V biti pozvan na svoj termin za vakcinaciju te ih ovim putem molimo za strpljenje te da ne dolaze na vakcinalni punkt bez prethodno zakazanog termina.

Sve osobe koje pri pozivanju na termin vakcinacije, a koje su prvu dozu vakcine Sputnjik V primile u maju mjesecu 2021. godine,  ukoliko ne budu u prilici da dođu na revakcinaciju pri prvom pozivu, biće naknadno pozivani i naručeni na novi termin u narednom periodu. Shodno tome, svako od pomenutih lica koje čeka da primi drugu dozu vakcine Sputnjik V biće u prilici da to i učini.

Vakcinalni punktovi u ambulantama porodične medicine u prigradskim i seoskim naseljima radiće u već ustanovljenom režimu rada.

Тагови: