Zamjenik predsjedavajućeg PD PS BiH

Radmanović: Sjednice ne treba zakazivati dok se ne riješe krupna pitanja

  • Извор: СРНА
  • 23.11.2021. 15:28

Zamjenik predsjedavajućeg Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Nebojša Radmanović smatra da ne treba zakazivati sjednice parlamenta dok se ne riješe krupna pitanja u BiH.

Radmanović je rekao Srni da nije učestvovao na današnjoj sjednici Kolegijuma Predstavničkog doma, koju je zakazao predsjedavajući ovog doma Denis Zvizdić, a na kojoj je donesena odluka da sjedica Predstavničkog doma bude održana 14. decembra.

"Ovo je vanredna situacija u kojoj predstavnici iz Republike Srpske ne učestvuju u radu parlamenta, pa prema tome nisam bio na sjednici Kolegijuma. Mislim da ne treba održavati ni sjednice parlamenta dok ne riješimo neka krupna pitanja koja postoje u BiH dijalogom između nas u BiH", rekao je Radmanović.

On smatra da nema uslova za održavanje sjednice Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH.

"Pametnije bi bilo i njemu (Zvizidiću) i svima da to ne radimo, dok ne riješimo neka krupna pitanja", rekao je Radmanović.

Na današnjoj sjednici Kolegijuma Predstavničkog doma donesena je odluka da sjednica ovog doma bude održana 14. decembra, a određene su i nadležne komisije za razmatranje poslaničkih inicijativa i materijala pristiglih između dvije sjednice Kolegijuma, saopšteno je iz parlamenta BiH.

Тагови:
  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Прича о озлоглашеном нарко босу, једном од најопаснијих и крволочнијих мафијаша.

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм