Svaki radni dan od 10 do 14 časova

A RADIO: Dan koji zaslužuješ

  • Извор: АТВ
  • 15.12.2021. 14:00

Obećali smo mnogo novina na A radiju, uz koji je svaki dan baš onaj koji zaslužuješ. U periodu kada pokušavaš da se sabereš, a ne znaš kako, ona zna. Dan uz A je upravo postao lagan, nasmijan i opušten. Zorici i Dejanu se na 94.4FM pridružila i Ivana Ignjatić sa kojom će radni dan od 10 do 14 časova biti dan po tvojoj mjeri, pravo uživanje i ‘boost’ pozitivne energije.

Za instant odličan dan, adresa je A radio i ‘Dan uz A’ sa Ivanom Ignjatić.

Ko, šta, gdje, kada, kako i zašto? Ivana zna. Želiš da pogledaš predstavu ili film? Želiš da posjetiš izložbu ili odeš na promociju neke nove knjige? Ivana će ti reći gdje i kada. Zanima te šta je ‘in’, a šta ‘out’? I to Ivana zna. Želiš da čuješ aktuelne teme i zanimljivosti iz Banjaluke, zemlje ili svijeta? Želiš da plešeš uz najveće hitove? Želiš dobar, bolji, najbolji dan? Onda je to Dan uz A sa Ivanom.

Dnevno druženje na A radiju donosi najbolju muziku, aktuelne gradske i regionalne priče, najave kulturnih događaja, modne trendove, lifestyle savjete, kao i showbiz informacije.

Ivana Ignjatić, nesuđena profesorica matematike. Mrzi zimu, voli pse, modu, muziku i knjige. Ne priča samo kad spava. Izračunala je da je količinu riječi koje izgovori na dnevnom nivou, bolje iskoristiti da vam da bitne informacije.

Budi na 94,4FM od 10 do 14 časova i dan po tvojoj mjeri.‘Dan uz A’ sa Ivanom Ignjatić – dan koji zaslužuješ.

Тагови: