SVAKOG DANA U 19

Centralne vijesti ATV-a: Najvažnije informacije iz zemlje i svijeta

  • Izvor: ATV
  • 21.07.2021.13:11

Svakog dana od 19 časova u našim ‘Centralnim vijestima’ donosimo najvažnije vijesti iz zemlje, regiona i svijeta. Pažljivo birane, provjerene informacije i komentari relevantnih sagovornika iz svih oblasti društvenog života sastavni su dio vijesti koje vam donosimo tokom sedmice.

Naši reporteri javljaju se iz svih krajeva regiona jer naš cilj je uvijek biti na pravom mjestu u pravo vrijeme. ‘Centralne vijesti’ u 19 časova imaju dugogodišnju tradiciju i upravo taj trend trajanja svakodnevno nastojimo održati i ojačati. Vrijedni tim novinara predvode naša poznata lica informativnog programa – Tatjana Brestovac koja uređuje i vodi ‘Centralne vijesti’ radnim danom, dok je Marijana Iveljić zadužena za vikend izdanja.

Nastojimo da svakog dana budete informisani  o svim najvažnijim aktuelnim događajima i temama, a kako bismo uvijek bili prvi sa tačnim i preciznim informacijama, prvi pregled najvažnijih dešavanja donosimo  u Vijestima u 16:30, a pregled ostalih vijesti  iz svih oblasti - od politike, ekonomije, vijesti iz svijeta, privrede, kulture, ali i zabave i svakodnevnog života možete pratiti na našem portalu www.atvbl.com.