SVAKOG DANA U 19

Centralne vijesti ATV-a: Novi voditeljski parovi

  • Извор: АТВ
  • 26.07.2021. 12:59

Svakog dana od 19 časova u našim ‘Centralnim vijestima’ donosimo najvažnije vijesti iz zemlje, regiona i svijeta. Pažljivo birane i provjerene informacije, komentari relevantnih sagovornika iz svih oblasti društvenog života sastavni su dio vijesti koje vam donosimo svaki dan. Naši reporteri javljaju se iz svih krajeva regiona, jer je naš cilj uvijek biti na pravom mjestu u pravo vrijeme.

‘Centralne vijesti’ u 19 časova imaju dugogodišnju tradiciju i upravo taj trend trajanja svakodnevno nastojimo održati i ojačati. Vrijedni tim novinara predvode naša poznata lica informativnog programa – Tatjana Brestovac i Nenad Knežević, te Vanja Vasilić i Davor Stanković koji će za vas predano birati i donositi repertoar relevantnih informacija koje su obilježile svaki dan. 

Kao i do sada pregled najvažnijih sportskih dešavanja i informacija možete pratiti svakog dana u terminu od 19 časova i 40 minuta, koje za vas donosi prva postava naših ‘sportista’: Andrej Knežević, Jovana Kecman, Ivan Dragičević i Nikola Lučić.

Nastojimo da svakog dana budete informisani  o svim najvažnijim aktuelnim događajima i temama, a kako bismo uvijek bili prvi sa tačnim i preciznim informacijama, prvi pregled najvažnijih dešavanja donosimo  u Vijestima u 16:30, a pregled ostalih vijesti  iz svih oblasti - od politike, ekonomije, vijesti iz svijeta, privrede, kulture, ali i zabave, sporta i svakodnevnog života možete pratiti na našem portalu www.atvbl.com.

  • 12:55 Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

    Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    Авионџије

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.