USKORO NA ATV: MAKEOVER SA INTERNATIONAL HEALTHOM

Do zdravlja potpuno besplatno

  • Извор: АТВ
  • 26.07.2021. 14:15

Želite da budete zdravi, vitki i srećni? Muči vas višak kilograma, a probali ste mnogo različitih dijeta i načina ishrane, ali ništa nije dovoljno pomoglo? Višak kilograma vam stvara problem sa samopouzdanjem i čini vas nezadovoljnim na svakodnevnom planu? Imate svoju priču koja se krije iza neželjenog viška? Sada imate priliku da se uspješno oslobodite viška kilograma, ojačate sveukupno zdravlje i vratite iskreni osmijeh na lice. Sve to možete da postignete uz vrhunske stručnjake i novu liposukcijsku ishranu kompanije “International Health”.

Kompanija “International Helath” poznata je po svojim medicinskim proizvodima, metodama ishrane i stručnjacima koji vam mogu dati najbolje savjete da uspješno riješite problem viška kilograma. U našem programu uskoro vas očekuje zajednički projekat – specijalni serijal makeovera koji uključuje tretman liposukcijske ishrane, koja je jedan od revolucionarnih načina gubitka suvišnih kilograma i uspostavljanja željene ravnoteže organizma i zdravlja cijelog tijela. Ispričajte nam svoju priču, pred TV kamerama, a mi ćemo vam pomoći da dođete do željenih kilograma i rezultata koji će vam vratiti osmijeh na lice. 

Prijavite se i budite dio specijalnog makeovera koji će vam promijeniti život i dati priliku da se riješite viška kilograma i budete zdraviji, a to sve možete potpuno besplatno. Dovoljno je da nam pošaljete fotografiju i motivaciono pismo sa osnovnim podacima na makeover@atvbl.com. Prijave su otvorene do 5. avgusta 2021. godine. 

Specijalni serijal će se emitovati u okviru popodnevne emisije “Centar dana”. 

Budite promjena koju želite da vidite, prijavite se na makeover liposukcijskom ishranom sa stručnjacima kompanije “International Health” i postanite zdraviji, a prije svega srećniji, jer će vas rezultati ovog putovanja do željenog zdravlja i kilaže zaista iznenaditi.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (12+) (Р)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.