PETAK U 00:15

EKIPA: Inspirisan večitim derbijem

  • Извор: АТВ
  • 13.01.2022. 16:00

Novogodišnje veče vrijeme je za pravo uživanje u filmovima. Zato je naš izbor za vas i film 'Ekipa' sa potpisom reditelja i glumca Rade Ćosića obradovaće sve generacije i ljubitelje filma, ali i sve one koji su vatreni navijači dva najveća domaća fudbalska rivala.

Preokreti na polju srpske kinematografije u 21. vijeku izrodili su i jedan, nama svima poznat filmski žanr koji smo imali priliku da pratimo kroz strane filmske sadržaje decenijama unazad, a to je sportski film.

Pored već čuvenih 'Montevidea' i 'Bićemo prvaci sveta', koje ste takođe imali prilike da gledate u našem programu, pojavio se 2019. godine i film 'Ekipa' zanimljiv po tome što je inspirisan ne samo fudbalom, već i večitim derbijem Partizana i Crvene Zvezde. Njegova simpatičnost ogleda se u jednostavnom spoju lakog humora i elemenata krimića što ga dodatno čini dobrim izborom za nedeljno veče. Reditelj Rade Ćosić igra i glavnu ulogu, fudbalera Partizana, koji zajedno sa Andrijom Miloševićem, svojim bratom i zakletim navijačem Crvene Zvezde, upada u sumnjive i opasne driblinge sa fudbalskim podzemljem. Kako ništa ne bi bilo jednostavno i bezazleno sa klupe na neobičnu utakmicu uleće i fatalna dama.

Autentični kadrovi sa derbija Partizana i Crvene Zvezde začinjeni su moćnom i dobro uigraniom prvom postavom - Žika Todorović, Sergej Trifunović, Dragan Jovanović.

Neka najbolji pobjedi! Uživajte u naročitom i neopisivo zabavnom večitom derbiju –petak u ponoć i 15 minuta.

Тагови:
  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Аутошоп магазин (Р)

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.

  • 12:40 Емисија: Народ прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић.

  • 13:10 Емисија: Енерго клуб (Р)

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 13:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.