PONEDJELJAK U 18:20

Emisija 'Naša Srpska': Aktuelnosti iz Republike Srpske

  • Извор: АТВ
  • 18.10.2021. 14:19

Svakog ponedjeljka u 18 časova i 20 minuta u emisiji 'Naša Srpska' pogledajte aktuelne teme iz privrede, turizma, zdravlja, kulture i sporta iz svih krajeva naše zemlje. Prirodne ljepote, običaji, interesantne priče naših dopisnika, kao i gostovanja istaknutih sagovornika iz svih oblasti društvenog života, otkriće vam nešto više o Srpskoj i približiti šta se sve dešava u njenim gradovima i regijama.

U večerašnjem izdanju 'Naše Srpske' ne propustite priču o svim aspektima zapošljavanja u vremenu pandemije virusa korona. Jelena Grahovac posjetila je nekoliko firmi u Banjaluci i Laktašima, te iz prve ruke saznala sa kakvim se izazovima bore poslodavci.

Naša dopisnica Sanja Trifković u razgovoru sa prvim čovjekom preduzeća 'Elektro-Bijeljina' otvorila je mnogo aktuelnih tema – kako i kojim tempom se obavljaju remonti pred zimsku sezonu, te kako preduzeće intenzivno radi na stvaranju olakšica građanima.

Najveći problem stanovništva mjesne zajednice Turski Lužani uskoro će biti prošlost. Zahvaljujući donacijama i odlukama gradske vlasti ovo dobojsko naselje će dobiti pitku vodu.

Posjetili smo izložbu i putopisno predavanje 'Izgubljeno carstvo' Slobodana Simikića iz Lopara. Osim što je diplomirani inženjer statike i kibernetike, umjetnik je i dugogodišnji planinar. Spojivši dvije velike ljubavi, fotografiju i istraživanje prirode, izrodila se sjajna izložba.

Rogatica već nekoliko dana ponosno slavi nove uspjehe. Naročito, srednjoškolci koji su dobili nove prostorije u svojoj školi, tačnije centar '27.januar' u kojem je riješeno i grijanje.

Priče iz svih krajeva Republike Srpske donosi urednica i voditeljka Zorica Petković.

Emisija 'Naša Srpska' svakog ponedjeljka u 18 časova i 20 minuta.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Аутошоп магазин (Р)

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.

  • 12:40 Емисија: Народ прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић.

  • 13:10 Емисија: Енерго клуб (Р)

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 13:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.