VEČERAS U 21:30

Film Central Intelligence: Dvojac koji obećava

  • Извор: АТВ
  • 24.07.2021. 07:29

Ove subote na programu ATV-a američka akciona komedija koja će vas zabaviti, veoma nasmijati i povući u vrtoglavi svijet posebnih obavještajaca. Film “Central Intelligence” (“Obavještajci”) u režiji Rawsona Marshall Thurbera donosi priču o nekad maltretiranom štreberu Robbiju Weirdichtu (Dwayne Johnson) koji je postao smrtonosni CIA agent, a koji  se vraća kući zbog proslave godišnjice mature. Tamo se susreće sa nekadašnjom školskom legendom i sportistom Calvinom Joynerom (Kevin Hart) koji je sada skromni, povučeni računovođa, klimavog braka kojem nedostaju slavni dani. Njih dvojicu ipak veže jedan simpatični događaj iz prošlosti.

Robbie tvrdeći da je na tajnom zadatku poziva Calvina da mu se pridruži u špijunaži. Ova dva lika potpuno drugačiji susretom posle mnogo godina upuštaju se u opasne situacije u kojima preovladava jaka komedija, prepreke koje prate sočne pošalice i postaju dvojac koji pleni avanturama. Jedan sasvim običan susret i molba starog školskog poznanika iz korijena će pormjeniti život bivšeg atlete. Za samo par sati, Bobov naizgled običan zahtjev da mu Calvin analizira neke finansijske podatke, dobiće sumnjivi obrt i odvešće njegovog bivšeg drugara iz škole u lavirint podzemnih transakcija I do opasnog plana za krađu šifri američkog špijunskog satelitskog sistema koji može da ugrozi svjetsku bezbjednost.

Turbulentni događaji će se nizati, neočekivani susreti koji će dodatno komplikovati “jurnjavu” ova dva potpuno suprotna lika za dokazima protiv zlikovca “Crnog Jazavca”. Kako će se završiti ovo obnovljeno druženje i jedna od najvećih špijunaža? 

“Central Intellignece” napeta akcija koja će vas nasmijati do suza večeras u 21 čas i 30 minuta.


  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    Авионџије

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином