VEČERAS U 21:30

Film Slatko od snova: Sjajan domaći mjuzikl

  • Извор: АТВ
  • 25.07.2021. 08:00

Veoma interesantna komedija sa elementima muzike u režiji Vladimira Živkovića, prema scenariju Srđana Dragojevića “Slatko od snova” vratiće vas u vrijeme početka karijere čuvene pjevačice narodne muzike Dragane Mirković, koja u ovom domaćem mjuziklu ne igra sebe, ali se zaista odlično pokazala kroz lik mlade djevojke koja sanja o velikoj muzičkoj karijeri. 

Deni (Dragana Mirković) mlada je djevojka koja radi u “McDonalds-u” i sanja o tome da postane velika muzička zvijezda. Raznoseći porudžbine ona susreće “kraja estrade” koji joj daje priliku da kroz njegovu “Fabriku snova” ostvari svoje velike želje. Scenarista, dodao je jedan veoma simpatičan obrt – na svom putu ka slavi ona susreće duh Elvisa Presley-ja koji je u ovoj verziji Srbin i zove se Veselin Prislić. Elvisov duh želi da ostvari mir tako što odlazi u svoj rodni kraj da makar jednom okusi toplinu i ljepote zavičaja. Tako se djevojka sa velikim željama u srcu udružuje sa duhom i na neki način njenim savjeznikom na trnovitom putu do zvijezda. 

Film prije svega donosi sjajne hitove koje potpisuju Rambo Amadeus i Vlatko Stefanovski, pa tako slobodno možemo da kažemo da je lajt motiv ovog filma kroz likove Deni i Elvisa zapravo muzika, pa možemo reći da je ovo pravi srpski mjuzikl. Osim toga u filmu su igrali poznati glumci poput Bate Živojinovica, Zorana Cvijanovića i Branke Katić. 

Za raspjevanu nedjelju preporučujemo domaći film “Slatko od snova” večeras u 21 čas i 30 minuta. 

Тагови:
  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

    Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    Авионџије

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)