VEČERAS U 22:40

Serija Bad Blood: Hoće li montrealski mafijaški tron ostati prazan?

  • Извор: АТВ
  • 06.08.2021. 10:00

Finalna epizoda priče o porodici jedne od najvećih i uspješnijih mafijaških porodica na čelu sa Vitom Rizzutom, raspada i smrti ‘velikog šefa’ i haotične i krvave borbe nasljednika za prestolje ispisuje završnicu. Večeras na programu ATV-a u terminu od 22 časa i 40 minuta partite posljednje preokrete borbe koja je nekima donijela pobjedu, a nekima gubitak svega.

Epizoda počinje idiličnim druženjem Declana i Reggiea u jednom restoranu. Reggie je uzbuđen, jer živi svoju strast – kuva, a Declan mu je kupovinom restorana to omogućio. Dok Reggie kuva, Declan sprema nove pošiljke za motorcikliste. S druge strane Teresa sprovodi osvjetničke planove – naređuje Alexsu i njegovim bajkerima da smaknu Natza i Enza.  Za to vrijeme Declan otkrije Twixovo skrovište kokaina ‘kidanog’ od pošiljki bajkerima. Odmah se suočava sa Twixom koji mu potvrđuje malverzaciju. Declan ga nerado pušta bez metka i to isključivo zbog Rose za koju ima nova osjećanja. Declanu stižu i informacije od Kena –da je Natz ubijen u zatvoru i to od ruku bajkera. 

Teresa je već uveliko na putu za posljednji okršaj i to sa Declanom. Ona i motorciklisti dolaze do rezervata i uzimaju Rose i Reggiea za taoce. Teresa mudro suočava Declana sa novom preprekom – mora izabrati ko će platiti za njegove greške, Reggie ili Rose. Declan ne želi da bira već predlaže da bude kako bi i trebalo biti – on će se žrtvovati i neka njegovom smrću prestane okršaj. Kad Declan ne odabere, Reggie odluči biti taj koji će umrijeti i Teresa ga ubija. Declan doživi potpuni slom i dok se daju u bijeg,  Teresa puca u Declana i vodi ga sa sobom i Sirom do helikoptera. U pucnjavu se uključuju i motorciklisti. Alexov plen je Rose, koju spašava Twix, međutim i sam biva ubijen. Declan napola mrtav dobija novu snagu i ubija Teresu i Sira. 

Ubrzo na mjesto okršaja stiže policija kojima Rose kaže da je cijeli sukob nastao zbog krađe motora i za krivca imenuje već mrtvog brata, te da Declan nema nikakve veze sa pucnjavom. U međuvremenu, nakon što su svi saradnici ispektorke Nellie mrtvi, RCMP gasi odjel za organizovani kriminal. 

Declan sahranjuje Reggieja na placu pored njegove majke gdje je čuvao mjesto za svoj vječni život. 

Da li će mafijaški tron ostati prazan? Jesu li sve žrtve iste? Može li jedan izgubljeni život da prekine krvavu borbu na ulicama Montreala?

Finale vrhunske dramske serije “Bad Blood” večeras u 22 časa i 40 minuta.

Тагови:
  • 20:00 Лутрија РС, Лото

    Пренос извлачења добитних комбинације игре на срећу Лото 7/39 Лутрије Републике Српске.

  • 20:10 Емисија: Прича се

    Политичка, дебатна емисија доноси широк избор актуелних тема, супротстављених ставова, различитих углова, чињеница и реплика.

  • 21:20 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 22:05 Серија: Авионџије (12+)

    ''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:35 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:50 Серија: Ред Рок (12+)

    '''Серија: Ред Рок (12+)