VEČERAS U 22:40

Serija Bad Blood: Ko će biti ulovljen, a ko novi “Kralj” Montreala?

  • Извор: АТВ
  • 30.07.2021. 15:47

U predfinalnoj epizodi serije „Bad Blood“ napeta situacija za zauzimanje mafijaškog trona, jedne od najvećih svijetskih luka za trgovinu narkoticima, Montreal, usložnjava se i propraćena je kao i uvijek nebrojenim žrtvama.

Shelley pokazuje Declanu stan u zgradi u kojoj Langanovi odsjedaju u Torontu i objašnjava mu da postoji čitav sistem zaštite od neprobojnog stakla do osiguranja koje posjeduju sve sobe. Nats je izgubio osiguranu zaštitu u zatvoru, što daje prostor Declanu da ostvari svoje planove – preko svojih veza ugovoriće njegovo premlaćivanje, a onda stupiti u kontakt sa Enzom radi nove ucjene. Declan odlazi do Enzove kuće i drži ga na nišanu dok mu pokazuje sliku pretučenog Natsa i  saopštava mu da će Nats idalje biti meta udaraca, osim ako Enzo ne otkrije ko je doušnik u njegovoj porodici, što bi moglo izazvati Langane na dvoboj. Enzo pristaje da ode u RCMP i razgovara sa Nellie, međutim i on ima uslov – da Nats bude prebačen u novi zatvor sa normalnom zaštitom. Domenic, svjestan da je Enzo napravio novi korak, posjećuje Langane u njihovom stanu kako bi im rekao šta se novo dešava. U naletu bjesa  Christian ga ubije.

S druge strabe Teresa zove Alexa da bi saznala ima li Declan veze s Bobbyjem koji je prekršio Natsov ugovor o zaštiti. U međuvremenu, RCMP pronalazi odgovarajuće otiske prstiju iz Italije s Teresinim otiscima na upaljaču, ali se razotkriva da se u stanu u Torontu kriju i ostali dokazi protiv Langanovih. Nellie i njen tim voze se tamo i prisiljavaju osiguranje da ih odvede u Christianovu sobu. Kad uđu na glavna vrata, Christian i Siro pobjegnu. Sada su se svi Langanovi dali u bijeg, dok ih za petama prate Declan i Rose Sunwind. Teresa, Christina i Siro bježe, a kada nastane pucnjava prva žrtva je Rose Sunwind. Declan puca u Christiana, a Teresa i Siro bježe. Vraćajući se u rezervat, Declan pomaže  Rose sa ranom, a onda ih strast povuče u novi odnos. Teresa i Siro se spremaju za ukrcavanje u helikopter i siguran bijeg, međutim Alex je obaviještava da su pronašli rezervat Sunwind u kojem se Declana i Rose kriju. Teresa kreće u lov na Declana.

Da li će Teresa uhvatiti Declana i dokrajčiti sukob? Ko će biti novi “kralj” Montreala?

Vrhunska dramska serija “Bad Blood” večeras u 22 časa i 40 minuta. 

Тагови:
  • 22:45 Филм: Хазард (16+)

    '' Филм: Хазард (16+)

  • 00:45 Ноћни програм

    Ноћни програм