OD UTORKA DO PETKA U 20

Serija „Moj rođak sa sela“: Da li će novo jutro donijeti oprost i sreću?

  • Извор: АТВ
  • 20.07.2021. 11:04

Likovi i njihovi odnosi u seriji “Moj rođak sa sela” na pravi, životni način, su vrlo komplikovani i slojeviti. Oni su ključ dinamike, sukoba, emotivnih previranja i akcija koje poduzimaju jedni prema drugima. Upravo to je publika ocjenila kao najveće bogatstvo ove serije u kojoj se tako lako saživjeti sa likovima, njihovim strahovima i nadanjima, problemima i preprekama. Još kad se tome doda iskrenog humora, još iskrenijeg smjeha i suza, onda je još jasnije koliko je serija nastala u kooprodukciji “Košutnjak filma” i Radio-televizije Srbije bio i ostao omiljen u očima i srcima publike u cijelom regionu.

U kući Maleševića međusobni odnosi su veoma zategnuti, jer se Drakče toliko zaljubio u Rajnu, nastavnicu muzičke škole. On ozbiljno želi da ostavi porodicu i kuću, a Milenu je sopstveno nevjerstvo samo dodatno uznemirilo. I nekako su svi orjentisani da oproste sebi i drugima, da postignu svoj mir i svoju sreću. 

Dragana mašta o svom planu oko kupovine hotela i potpuno novog života sa svojim Mališom. Kako bi se sve mašte ostvarile i posao sa hotelom u potpunosti uspio Dragana i Mališa idu korak dalje – namjeravaju da kupe vodenicu u blizini hotela, a koja će im poslužiti za izgradnju male elektrane koja bi hotel napajala strujom. U pregovorima sa vlasnikom vodenice pridružuje im se i Maja, Draganina drugarica, ujedno i arhitekta koji nadgleda projekat. A onda će i donijeti svoju konačnu odluku i saopštiti je Maleševićima – prelaze kod Katanića gdje će početi svoj novi mladenački život. 

Odlazak Dragane i Mališe izazvaće buru novih emocija, a na Rajka staviti novi teret spašavanja porodice – kako spasiti brak Milene i Drakčeta i kako ga spriječiti da ode od kuće. Ubrzo će se situacija poboljšati i prividno će sve biti opet po starom – Drakče i Rajko u polju, Milena u poslovima oko kuće. 

Pukovnik Vranić će takođe biti u velikim iskušenjima. Prije svega će se truditi da nađe mir, a taj mir pronalazi u uživanju i ljubavi sa Dunjom, te u vremenu koje provodi sa ujakom Rajkom. Jedna stvar ga zaista brine. Bivša žena Divna odlazi u Njemačku i želi da povede djecu sa sobom. Neko vrijeme će djeca biti sa njim, međutim Divna će ih ipak odvesti u Njemačku. Vranić će dobiti sasvim neočekivanu poslovnu ponudu – da bude vojni ataše u Beču. To će ga nagnati da predloži Dunji brak i zajednički život u Beču. No, odlazak u Generalšab će ga vrlo neprijatno iznenaditi. 

I otac Milutin će biti u velikim mislima i iščekivanju oprosta za nevjerstvo. 

Šta je to Vranić saznao u Generalštabu? Da li će Drakče napustiti familiju? Kako će Maleševići podneti Mališin odlazak?

Igraju: Vojin Ćetković, Dragan Jovanović, Tanasije Uzunović, Dubravka Mijatović, Nebojša Glogovac, Suzana Lukić, Lazar Dubovac, Petar Božović, Dušanka Stojanović, Ljubinka Klarić, Vera Čukić, Jelica Sretenović, Iva Štrljić, Milena Pavlović, Tihomir Stanić i drugi.

Prema scenariju Radoslava Pavlovića, seriju je režirao Marko Marinković.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

    Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    Авионџије

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)