RADNIM DANOM U 14:15

Serija Zakletva: Emir otkriva falsifikovani dokument o Rejhan

  • Извор: АТВ
  • 26.07.2021. 11:49

Svakog radnog dana u terminu od 14 časova i 15 minuta na programu ATV-a za sve ljubitelje sapunica i iskrenih ljubavnih priča donosimo tursku hit seriju “Zakletva”. Jedinstvena priča o ljubavi Emira i Rejhan i jednoj zakletvi datoj da ta čudnesna ljubav preživi sve prepreke otopiće i “najhladnija” srca. Na pitanje medija kakava ima očekivanja od serije, glavni glumac Gokberk Demirdži (Gökberk Demirci) koji igra prelijepog i ponosnog Emira, rekao je da se nada da će “publika odrediti popularnost serije”. Upravo je sjajnu gledanost ostvarila ne samo u matičnoj zemlji nego i na drugim TV stanicama u Evropi, što je stavlja u red najpopularnijh turskih serija snimljenih u prethodnih deset godina.

Priča o velikoj i neočekivanoj ljubavi razvija se iz epiziode u epizodu, pa se tako Rejhan i Emir stalno i iznova upoznaju, a naročito im priliku za uživanje daje vrijeme provedeno sa Masal. Ljubomorne Džemre i Džavidan idalje su skoncentrisane na to da lažni dokument kojim žele da kompromituju Rejhan nekako dospije u Emirove ruke. Falsifikovane dokumente Džavidan ostavlja u Emirovu sobu, ali dokument misteriozno nestaje, te ga Emir ne uspijeva vidjeti. Džavidan se daje u potragu za dokumentom. Džemre je bijesna kad sazna da nema dokumenta, a koji je uzela Masal. Džavidan na sve moguće načine pokušava da od Masal uzme dokument o nasljedstvu, što je dovodi u sukob prvo sa Rejhan, a zatim i sa sinom. U kući počinju žestoke svađe, optužbe Džavidan o Rejhan, Emir ne želi ni da sluša, a uz sve to Masal se od straha sakrila u kući. Situacija se prividno rješava, jer njih dvije ipak ne uspjevaju da nađu dokument. Masal oplemenjuje Rejhan i Emira i svaki put kada je ona sa njima, njih dvoje se osjećaju kao da su u braku sa svojim djetetom. Emir odlučuje da odustane od razvoda sa Rejhan i uništava papire za razvod. Zle namjere Džavidan i Džemre se ipak ostvaruju – Emir nalazi falsifikovane dokumente i počinje da sumnja u Rejhanine namjere.


Za to vrijeme Kemal i Lejla odlaze u policiju da daju izjavu o otmici Masal. U policiji se susreću sa Somerom, Kemalovim poznanikom. Someru se izgleda Lejla veoma dopada pa joj daje cvijeće; ona gest prihvata što pobuđuje strašnu ljubomoru kod Kemala. Prijatelj neće ostati na darivanju cvijeća, već dolazi kod Kemala i počinje da se raspituje o Lejli.


U kući je idalje napeto, Džavidan ima novi plan za uništenje Rejhan. Predaje joj porodični i nakit i zahtijeva od nje da ga nosi. Rejan ne želi da nosi skupoceni nakit i vraća ga Hikmetu, koji ne pristaje na njenu želju. Emir se opet nalazi između dvije vatre.


Hoće li Emir shvatiti majčine namjere da otjera Rejhan iz njegovog života? Šta će ljubomorni Kemal reći Someru o Lejli?


Serija “Zakletva” svakog radnog dana u 14:15 časova.


GLUMCI: Özge Yaz, Gökberk Demirci, Can Verel, Munise Özlem, Berkant Müftüler, Gül Arcan Gürses


SCENARISTA: Nazmiye Ylmaz

Тагови:
  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.