RADNIM DANOM 13:00

'Ti si moja domovina': Ljubavna priča koja nema kraja

  • Извор: АТВ
  • 21.10.2021. 15:44

Ponovo imate prilku da gledate najpopularniji turski glumački par, koji osim što dijeli zajedničku i strastvenu ljubav prema glumi, dijele i ljubav jedno prema drugom u privatnom životu.

Svakog radnog dana na programu ATV-a u 13:00 pratite tursku seriju 'Ti si moja domovina' sa Halit Ergencom i Beguzar Korel u glavnim ulogama. Upamćeni kao Onur i Šeherezada u jednom od najvećih TV hitova, seriji '1001 noć', sada su ovjekovečili i magičnu ljubavnu priču kao Cevdat i Azize.

Radnja serije počinje 1912. godine u Solunu, koji je u to vrijeme bio u sastavu Turske, a kojem prijeti veliki napad grčke vojske. Opasna i burna vremena stalnih ratova, stavljaju pred njih dvoje i njihovu porodicu velike prepreke. Cevdat i Azize su u predivnom i skladmo braku i imaju troje djece - sina Ali Kemala i kćeri Yildiz i Halil. Cevdat je predani ratnik i mora o otići u obranu grada, a supruzi i djeci zapovjedi da se sklone na sigurno mjesto. Istoga dana Azize prima vijest da je njezin voljeni Cevdat mrtav.

Odlazi u Izmir, ali ni sedam godina kasnije ne pronalazi utjehu zbog iznenadne smrt svoga supruga. Sin Ali Kemal je postao problematičan mladić, Yildiz se želi bogato udati, a Halil je politički angažovana. Azize pada u tešku financijsku situaciju i jedini izlaz joj je da se uda za Tevfika, Cevdatovog najboljeg prijatelja koji je od djetinjstva zaljubljen u nju. Ono što ne zna je da je zapravo Tevfik izdao njezinog supruga, a ne zna ni da Cevdat nije umro.

Ovo je snažna priča o velikoj ljubavi, koja prolazi nezamislive prepreke, osvete, iskušenja. Priča o jednoj duši u dva tijela večitih ljubavnika, koji samo čekaju da ih život i nepredvidiva sudbina opet spoji?

Mogu li se ikad razdvojiti oni koji se vole?

Turska serija 'Ti si moja domovina' radnim danom u 13:00.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.