PU Mrkonjić Grad

Autom oštetio ogradu, vozilo mu oduzeto zbog 6.960 KM duga

  • Извор: АТВ
  • 17.10.2021. 12:49

Policija u Mrkonjić Gradu oduzela je juče automobil reno laguna od vozača G.K. zbog duga od 6.960 КM, saopšteno je iz Policijske uprave Mrkonjić Grad.

Dan ranije, navedeni je tim automobilom oštetio ogradu na dvorištu porodične kuće u Ulici Bože Roljića u Mrkonjić Gradu, što je vlasnik i prijavio.

Policijski službenici Policijske stanice Mrkonjić Grad, 15.10.2021. godine, oko 20,40 časova, zaprimili su prijavu od oštećenog lica da je nepoznato lice, upravljajući nepoznatim vozilom, oštetilo ogradu na dvorištu njegove porodične kuće u ulici Bože Roljića, opština Mrkonjić Grad, nakon čega se udaljilo u nepoznatom pravcu“, naveli su iz Policijske uprave Mrkonjić Grad.

Operativnim radom na terenu policijski službenici utvrdili su da je navedenu saobraćajnu nezgodu izazval G.К. iz Mrkonjić Grada koji je upravljalo putničkim automobilom reno laguna.

„Izvršenim provjerama u službenim evidencijama utvrđeno je da je navedeno lice višestruki povratnik u činjenju prekršaja, te da isto ima dug u Registru novčanih kazni u iznosu od 6.960,01 КM. Vozilo je privremeno oduzeto, a protiv lica G.К. nadležnom sudu, biće podnešen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka“, kažu u PU Mrkonjić Grad.

Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Mrkonjić Grad. 


Тагови:
  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.