Kragujevac

Objavljen uznemirujući snimak - vozilom pokosio pješaka usred grada

  • Извор: Агенције
  • 19.08.2021. 18:47

Ulice u Kragujevcu postaju poprište manijaka koji ugrožavaju stanovnike. Nerijetko se ulicama vozi i 120 kilometara na sat, a kao rezultat svega jesu česti udesi, naročito u posljednja dva mjeseca, u kojima, srećom, niko nije stradao.

Audi Q7 je 6. juna otkinuo banderu na vrhu glavne kragujevačke ulice u vrijeme kada na stotine mladih šetaju pored Velikog parka. Prosto je nevjerovatno da poginulih nije bilo, a taj džip danima prije toga viđan je u prometenim kragujevačkim ulicama, kako se vozač bukvalno iživljava vozeći velikim brzinama, prenosi "Ucentar.rs".

Samo 12 dana kasnije slupan je "ferari" minhenskih tablica. I taj auto je viđan u bestijalnim vožnjama ulicama Kragujevca. Skupocjeni automobil se bukvalno raspao poslije sudara.

Već 30. juna u udesu koji se dogodio kod poznate kafane teško je povrijeđen P. Š. (49) iz Kragujevca. Na njega je autom naletio S.P, takođe iz Kragujevca, koji se, kako se nezvanično saznaje, predao policiji.

P.S. je zadobio teške tjelesne povrede i nalazi se na liječenju u Univerzitetskom kliničkom centru Kragujevac. Ljekari su se danima borili za njegov život i samo zahvaljujući njima je preživio.

U saobraćajnoj nesreći 7. avgusta u Šumaricama teško su povrijeđena dvojica mladića. Mladić iz automobila N. L. (21) iz Kragujevca još uvijek je na liječenju u Univerzitetskom kliničkom centru zbog povreda glave.

Pukom srećom noćas su izbjegnute ljudske žrtve kada je za sada nepoznati vozač otkinuo semafor na raskrsnici kod Medicinske škole.

Iz prigradskih naselja se žale da poslije ponoći bahati vozači razvijaju i iznad 150 km/h, da se na pravcima prema Korićanima, kod "Elektrošumadije" i Petrovac-Desimirovac organizuju trke…

Тагови: