Prijedor

Optuženi da su pretukli tri osobe zbog žalbe na brzu vožnju

  • Извор: Агенције
  • 03.01.2022. 10:12

Okružno javno tužilaštvo u Prijedoru podiglo je optužnicu protiv četiri lica za krivično djelo tjelesna povreda koje su počinili nad tri lica iz Prijedora, od kojih je jedno maloljetno.

U optužnici se navodi da su se lica čiji su inicijali R.D, M.G, M.D. i D.D. zajedno i po prethodnom dogovoru putničkim motornim vozilom marke "fijat bravo" dovezli do porodične kuće oštećenog V.V, izašli iz vozila i prvo verbalno napali V.V, V.Đ. i maloljetnog V.Đ, a nakon toga i fizički.

"Svi zajedno udarali su ih šakama po rukama i tijelu, usljed čega je oštećeni V.V. zadobio tjelesnu povredu u vidu nagnječenja grudnog koša, potres mozga i ranu na gornjoj usni, oštećeni V.Đ. nagnječenje glave i grudnog koša, a maloljetni V.Đ. tjelesnu povredu u vidu krvnog podliva sa otokom lijeve jagodične regije lica", piše u optužnici.

Slučaj se desio 29. oktobra 2019. godine oko 19.20, u Prvomajskoj ulici u Prijedoru.

Trojica napadača su iz Prijedora i jedan je iz Banjaluke. Nakon napada udaljila su se sa mjesta događaja, ali su ih pripadnici žandarmerije Policijske uprave (PU) Prijedor iste noći identifikovali i uhapsili.

Prema nezvaničnim informacijama, oštećeni i optuženi se ne poznaju od ranije, a razlog napada bio je što su oštećeni iz dvorišta kuće negodovali zbog brze i bučne vožnje napadača, koji su se potom, vozeći u rikverc, vratili do njih i izvršili napad.

Тагови:
  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+)