Oduzeta droga

Pritvor uhapšenima u akciji "Ukrina jedan"

  • Извор: СРНА
  • 06.01.2022. 17:11

Okružni sud u Doboju odredio je jednomjesečni pritvor dvadesetšestogodišnjoj M.J. iz Dervente i tridesetosmogodišnjem LJ.M. iz Gradiške, koji su uhapšeni u akciji "Ukrina jedan" u kojoj je oduzeto 3,2 kilograma skanka, rečeno je Srni u dobojskoj Policijskoj upravi.

Oni su uhapšeni u utorak, 4. januara, a juče su sprovedeni u Okružno javno tužilaštvo Doboj po čijem prijedlogu je određen pritvor.

Akciju "Ukrina jedan" sproveli su policijski službenici iz Dervente i Sektora kriminalističke policije Policijske uprave Doboj u saradnji sa Upravom za organizovani i teški kriminalitet i Policijske uprave Gradiška.

Načelnik Sektora kriminalističke policije u Doboju Dragan Sušić rekao je juče da je na području Dervente pretreseno vozilo i lice i da je pronađena droga, a na području Gradiške pretresena su tri stambena objekta i tri vozila i pronađeni ostaci marihuane i jedna prostorija koja je ranije služila kao laboratorija za proizvodnju ove droge, te određena količina puščane municije. 

Тагови:
  • 17:00 Серија: Вода у праху (12+) (Р)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.