Bratunac

Tri osobe uhapšene zbog napada u kafani

  • Извор: АТВ
  • 08.11.2021. 09:02

Tri osobe uhapšene su juče na području Bratunca zbog sumnje da su napala jednu osobu u ugostiteljskom objektu, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Uhapšeni su N.M. iz Bratunca zbog krivičnog djela ugrožavanje sigurnosti, a  G.S. i N.M iz Srebrenice su uhapšena zbog prekršaja iz člana 11. Zakona o javnom redu i miru.

“Po prijavi lica S.R. od istog dana u 11,40 časova, da su lica N.M. iz Bratunca, G.S. i N.M. iz Srebrenice fizički napala na prijavitelja u ugostiteljskom objektu u Bratuncu, te tom prilikom oštetili mobilni telefon lica Ž.D. iz Bratunca, postupili su policijski službenici PS Bratunac, koji su izvršili uviđaj na licu mjesta, kao i druge zakonom predviđene mjere i radnje”, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

S.R. iz Bratunca se radi ukazivanja ljekarske pomoći javilo u Javnu zdravstvenu ustanovu Bolnica Zvornik, gdje se doktor nije mogao izjasniti o stepenu povreda, a nakon čega je pušten na kućno liječenje.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina, koji je saopštio da se nakon preduzimanja svih mjera i radnji i dokumentovanja događaja tužilaštvu dostavi izvještaj o počinjenim krivičnim djelima ugrožavanje sigurnosti,  tjelesna povreda i oštećenje i oduzimanje tuđe stvari.


Тагови: