Glumac

Bjelogrlić: Branio sam svoju čast na pogrešan način

  • Извор: Агенције
  • 09.09.2021. 09:56

Žao mi je što sam odgovorio na jedan neprimjeren način na provokacije koje su bile te večeri, a traju već godinu dana i više, izjavio je reditelj i glumac Dragan Bjelogrlić u razgovoru za Tanjug, komentarišući incident sa rediteljem Predragom Gagom Antonijevićem u hotelu "Ambasador" u Nišu.

"Kao čovjek i umjetnik okrenut sam vrijednostima i gajim vrednosti koje preziru agresiju, i sa te strane nikako ne mogu biti ponosan na taj svoj postupak. Ja sam čovjek koji drži do svoje časti i spreman sam da svoju čast i dostojanstvo uvijek branim. Nažalost, te noći sam svoju čast branio na pogrešan način", istakao je on, dodavši da mu je "žao svih onih koje je taj postupak na bilo koji način povrijedio".

"Ali to je moj život ja njega nosim i nosiću ga uvijek uzdignute glave", zaključio je Bjelogrlić.

Podsjetimo, glumac Dragan Bjelogrlić priveden je 23. avgusta pod sumnjom da je u niškom hotelu "Ambasador" napao reditelja Predraga Gagu Antonijevića i udario da više puta u glavu. Bjelogrliću je određeno zadržavanje od 48 sati, i nakon što je priznao napad pred niškom tužilaštvom, pritvor mu je ukinut.

U ponedjeljak, 6. septembra, Antonijević je u 12 časova u pratnji advokata došao u niško tužilaštvo gdje je skoro dva i po časa davao iskaz o okonostima koje su prethodile prije i poslije napada Bjelogrlića na njega. Oko 14.30 časova Antonijević je izašao iz niške Palate pravde ali nije želeo da govori o detaljima koje je iznio zamjeniku OJT u Nišu.

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.