Hrvatska

Uhapšen zbog sumnje da je mladiću nožem probio lobanju

  • Izvor: Agencije
  • 25.11.2021.17:48

Dvadesettrogodišnji muškarac uhapšen je zbog sumnje da je dvije godine mlađem Zadraninu probio lobanju nožem, javili su hrvatski mediji.

"Policijski službenici kriminalističke policije, Službe kriminalističke policije i Druge policijske stanice Zadar, završili su kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje na počinjenje krivičnog djela ubistvo u pokušaj", saopšteno je iz policije.

Policija je otkrila da je mladića probo nožem. Nakon napada je pobjegao.

"Sumnjiči se da je 13. novembra 2021. godine oko 02.30 sati u Ulici dr Franje Tuđmana u Zadru, prilikom verbalnog sukoba i fizičkog naguravanja između više mlađih osoba, iz džepa odjevnog predmeta izvadio nož kojim je oštećenom 21- godišnjaku zadao ubodnu ranu u predjelu glave, nakon čega se udaljio sa mjesta događaja", objavila je policija.

Mladić je, dodaje policija, uhapšen u Slavoniji.

"Tom prilikom 21-godišnjaku je pružena ljekarska pomoć u Opštoj bolnici Zadar gdje je utvrđeno da je zadobio teške tjelesne povrede. U sklopu provođenja izvida i prikupljanja svih relevantnih činjenica i saznanja o događaju, osumnjičeni je uhapšen tokom jučerašnjeg dana na području brodsko-posavske županije te priveden u prostorije policije. Tom prilikom od njega je oduzet preklopni nož", zaključuje se u saopštenju.


(Foto: Screenshot/Dnevnik/Nova TV)