Lepoglava

Vozač ispao iz auta i poginuo

  • Извор: Индекс
  • 23.10.2021. 14:41

Juče se u Lepoglavi dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je poginuo muškarac (72). 

PU varaždinska objavila je dodatne informacije o nesreći. 

"U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jučer, 22. oktobra oko 15 sati u Lepoglavi smrtno je stradao muškarac starosti 72 godine. uviđajem je utvrđeno, da je vozilom iz smjera Bednje u smjeru Lepoglave upravljao 72-godišnjak", naveli su iz policije i dodali:

"Dolaskom u Trakošćansku ulicu i ulaskom u lijevu oštru krivinu na blagoj nizbrdici vozilom je prešao u desno gdje je prednjim desnim točkom udario u ivični kamen šješačke staze, kojom prilikom je izgubio kontrolu nad vozilom, te je u zanošenju vozilom prošao ponovo u lijevo preko puta na meki teren i prednjim je djelom udario u zemljani nasip, usljed čega je vozilo odbačeno u vazduh, te palo na desni bok, kojom prilikom je vozač ispao iz vozila, dok se vozilo ponovo prevrnulo na točkove, te se zaustavilo".

Usljed zadobijenih povreda nesretni muškarac je preminuo na mjestu događaja, te je smrt konstatovana od strane ljekara Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije. Tijelo nesretnog muškarca prevezeno je na patologiju varaždinske Opšte bolnice, gdje će se obaviti obdukcija.

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.